Στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» του Ant1 βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Πάτρας και συνάντησε την Σοφία Αλιμπέρτη μετά από 17 ολόκληρα χρόνια. Οι δυο τους δεν είχαν βρεθεί στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό επί σειρά ετών με την τελευταία συνεργασία τους να είναι στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον Alpha με τίτλο «Αυτό μας έλειπε», όπου για δύο χρόνια (2004-2006) οι δύο παρουσιαστές συνυπήρχαν με επιτυχία.

Μετά από αυτή την συνεργασία, οι δρόμοι τους χώρισαν με την Σοφία Αλιμπέρτη να μετακινείται στην ίδια ζώνη αλλά στον Ant1 με την εκπομπή «Καλομελέτα κι έρχεται» και τον Θανάση Πάτρα να αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής του Alpha.

Σοφία Αλιμπέρτη και Θανάσης Πάτρας βρέθηκαν ξανά μετά από 17 χρόνια στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» το απόγευμα της Τετάρτης (24/05).

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί θα έρθει ένας φίλος μου. Όταν ξεκίνησα το “Αυτό μας έλειπε”, στην πρώτη εκπομπή πήγαμε σε ένα χωριό στους Πομάκους. Μου έδωσαν ένα μικρόφωνο και μου είπαν: κάνε συνέντευξη. Μου κόπηκαν τα χέρια, τα πόδια, έτρεμα. Έλεγα: πώς το κάνουν αυτό; Και ήρθε ο Θανάσης και λέει: κάτσε να σου δείξω. Μου χάρισε ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι είμαι σε καλά χέρια. Και όλα πήγαν καλά. Σήμερα είμαι χαρούμενη που φιλοξενώ τον Θανάση Πάτρα», αφηγήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη λίγο πριν υποδεχθεί τον καλεσμένο της.

Ο Θανάσης Πάτρας μπήκε στο πλατό και έσφιξε στην αγκαλιά του την Σοφία Αλιμπέρτη. «Χρόνια και ζαμάνια! Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τα χρόνια περνάνε πάρα πολύ ωραία. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και μου έλειψες. Σου εύχομαι καλή επιτυχία», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Στη συνέχεια, η Σοφία Αλιμπέρτη εξομολογήθηκε πως έχει τρακ. «Έχουμε και οι δυο τρακ. Αλλά ωραίο τρακ, “πετάει” η καρδιά μου σαν το πρώτο ραντεβού» είπε η Σοφία Αλιμπέρτη και έδωσε το λόγο στον Θανάση Πάτρα για να αφηγηθεί το πρόβλημα υγείας που πρόσφατα τον ταλαιπώρησε.