Πονοκέφαλος φαίνεται ότι έχει προκληθεί στους δημιουργούς και υπεύθυνους της παραγωγής της μακροβιότερης κωμικής σειράς της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για την πετυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» η οποία έχει αγαπηθεί όσο λίγες από το τηλεοπτικό κοινό.
Στο τέλος της σεζόν, τρεις ηθοποιοί αναμένεται να αποχωρήσουν από το cast της σειράς της Μουρμούρας και ήδη οι υπεύθυνοι παραγωγής αναζητούν τους αντικαταστάτες.

Ελένη Κοκκίδου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης και Μαρία Χάνου έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να μην συνεχίσουν στην σειρά.

Οι υπεύθυνοι της σειράς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα για την εκπομπή «Breakfast@Star» το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινά δοκιμαστικά για να βρει το ζευγάρι που θα αντικαταστήσει το ζευγάρι που υποδυόταν ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου.

Η νέα πρόταση στην Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Η Ελένη Κοκκίδου, μετά από 10 χρόνια που συμμετείχε στην Μουρμούρα αποφάσισε να αποχωρήσει από την σειρά και να αφήσει πίσω της το ρόλο της «Βουλίτσας». Οι υπεύθυνοι της σειράς αναζήτησαν την ηθοποιό που θα βρεθεί στο πλευρό του «Μηνά».

Πρώτη πρόταση είχε δεχτεί η Μίρκα Παπακωνσταντίνου όμως το θέμα δεν προχώρησε. Το ίδιο έγινε και με την πρόταση στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδη.

Όμως όπως αναφέρθηκε στο ίδιο ρεπορτάζ η παραγωγή της σειράς επέστρεψε στην επιλογή της Μίρκας Παπακωνσταντίνου με νέα ακόμα πιο δελεαστική πρόταση και πλέον αναμένεται η απάντηση της ηθοποιού.