Εκτός εαυτού βγήκε ο Δημήτρης Σκουλός στο My Style Rocks της Πέμπτης (20/4) που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τα έβαλε με τις παίκτριες σχετικά με τον τρόπο που βαθμολογούν.

Η Αναστασία, ως νέο μέλος του παιχνιδιού, φέρνει κατά βάση άψογα look και έχει κερδίσει ήδη δύο φορές την πρώτη θέση. Και η τελευταία της εμφάνιση, με την οποία θα πήγαινε σε συνέντευξη για δουλειά ως junior fashion editor έλαβε άκρως θετικά σχόλια από τους τρεις κριτές.

Ωστόσο, κάποιες από τις συμπαίκτριές της την «χαντακώνουν» βαθμολογικά.

Σε αντίθεση με τη Σελένη, η οποία εμφανίστηκε με burlesque look και φλοράλ φούστα με τον συνδυασμό του ρούχου να είναι – όπως ειπώθηκε από την κριτική επιτροπή λάθος. Η διαγωνιζόμενη στο κόνσεπτ της θα έτρωγε σε κήπο με παπαγάλους στη Μάλτα.

Η Emilia, όμως, την βαθμολόγησε με 4 κάτι που έκανε έξαλλο τον κριτή και πέταξε τις σπόντες του ξεκαθαρίζοντας πως και ο ίδιος πλέον δεν θα εξηγεί τη βαθμολογία που βάζει.

«Την επόμενη φορά από κορίτσια που βαθμολογούν έτσι για ένα λουκ, που είναι εμφανέστατα λάθος, εγώ δεν θα εξηγώ τα λάθη και δεν θα δίνω καμία απάντηση για ποιο λόγο βάζω 3. Όταν οι ίδιες βαθμολογούν έτσι και κοιτούν μόνο φιλίες και συμπάθειες και καθόλου την εικόνα. Δεν θα εξηγήσω ξανά τίποτα. Είναι όλο λάθος από όπου κι αν το πιάσεις. Για αυτές που το λέω κατάλαβαν. Είναι τραγικό να ακυρώνουν ρούχα άλλα και να βάζουν 4 σε ένα τέτοιο look. Ακυρώνετε προσπάθειες, θα βαθμολογούμε και εμείς με συμπάθειες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διάσημος φωτογράφος.