Ο Ηλίας Κιαζόλι ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που φόρεσαν τη μαύρη ποδιά και πάλεψαν για την παραμονή τους στο MasterChef 2023, στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης (11/4).

Η δοκιμασία της αποχώρησης ήταν έντονη και τόσο ο Ηλίας όσο και η Στέλλα δεν άντεξαν την πίεση και στο τέλος της διαδικασίας ξέσπασαν σε κλάματα.

Ο νεαρός σεφ, ο οποίος επέστρεψε στον φετινό κύκλo θέλοντας να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον εαυτό του στοχεύοντας μόνο στη νίκη αυτή τη φορά όπως υπογράμμισε όταν έβγαλε εκτός τον Σταύρο Παπαδόπουλο – «Τέλεια. Αυτήν την ποδιά την ξαναφόρεσα. Ελπίζω να μην τη βγάλω σύντομα. Αυτή τη φορά μπαίνω με μόνο στόχο να κερδίσω» – δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μιλώντας on camera για την αδερφή του που «έφυγε» από τη ζωή όταν εκείνος ήταν μόλις 13 ετών.

«Σήμερα δε μαγείρεψα για κανέναν. Μαγείρεψα για τον εαυτό μου, μαγείρεψα για ένα πρόσωπο που το αγαπάω πάρα πολύ αλλά πιο πολύ για τον εαυτό μου. Είναι μια περίεργη ημέρα για μένα διότι, σαν σήμερα, έχει γεννηθεί η αδελφή μου που έχω χάσει. Εντάξει, η αδελφή μου έχει πεθάνει όταν ήμουν 13 χρονών και, στην περίπτωση που κερδίσω, θα αφιερώσω αυτή τη νίκη σε αυτήν», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Ηλίας Κιαζόλι.

Όσο για τον παίκτη που αποχώρησε από τον διαγωνισμό αυτή ήταν η Στέλλα Κατσέ. «Κανένα πρόβλημα, όμως, φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια» είπε, άφησε τη μαύρη ποδιά και έφυγε δίχως να κοιτάξει πίσω. Στο Twitter τώρα έστησαν πάρτι καθώς η διαγωνιζόμενη σε όλη της την παρουσία στο ριάλιτι μαγειρικής έσταζε συνέχεια… δηλητήριο για τους συμπαίκτες της – «Αχ, πόσο στεναχωρήθηκα για τη Δρακουμέλα» – «Όξω κακιασμένη σμέρνα».

Με τον μόνο που ταίριαζε στην ιδεολογία και τις πρακτικές μέσα στο σπίτι ήταν ο Αλέξανδρος, ο οποίος ξενέρωσε με την επιστροφή του Ηλία. Η ίδια του άφησε ένα συγκινητικό γράμμα και η στεναχώρια του ήταν εμφανής με την απουσία της.