Το δίδυμο Παύλος-Γρηγόρης μπορεί να επέστρεψε στην κουζίνα ύστερα από σοκαριστικό ατύχημα του δεύτερου – Έκοψε άσχημα το δάχτυλό του και έπεσε λιπόθυμος μπροστά σε όλους. Ο παίκτης άσπρισε και έχασε τις αισθήσεις του είχε ωστόσο την χειρότερη προσπάθεια στη δοκιμασία αντιγραφής στο επεισόδιο της Τρίτης (4/4) και έτσι κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος ήθελε σαν τρελός να επιστρέψει στις κουζίνες του MasterChef.

Ο λόγος για τον Στέφανο Χίλα, τον τελευταίο «εισβολέα» που θα δούμε για φέτος και πρωτογνωρίσαμε στον 5ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής. Ο ίδιος ήταν ενθουσιασμένος με την επιστροφή του στις κουζίνες, αλλά και λίγο αγχωμένος.

«Είναι σαν να συμβαίνει πάλι για πρώτη φορά. Κόβονται τα πόδια μου. Ένα άγχος που δεν το έχω ξανανιώσει. Προβληματίζομαι που αντί για έναν παίκτη βλέπω δύο. Δεν είχα φτιάξει αυτό το σενάριο στο μυαλό μου», παραδέχτηκε on camera ο διαγωνιζόμενος.

Σε κλίμα συγκίνησης, ο Στέφανος είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι πριν από δύο σεζόν, έχοντας νικηθεί από τη Μαρία Λαζαρίδου, στην οποία θυμίζουμε είχε ιδιαίτερη συμπάθεια. Μάλιστα τότε είχαν έρθει πολύ κοντά κι ο ίδιος είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

Αυτά, όμως, από ό,τι φαίνεται ανήκουν στο παρελθόν, η Μαρία δεν έδειξε να ενθουσιάζεται, μόλις τον είδε και σε ερώτηση της Πωλίνας για το αν είχε καλή σχέση με αυτόν, η ίδια απάντησε ότι δεν έχουν καμία σχέση.

Οι δυο τους δεν χαιρετήθηκαν ποτέ και η Μαρία και αποκάλυψε στις κάμερες πως προτιμά να γυρίσει στο σπίτι ο Παύλος με τον Γρηγόρη.

Οι τρεις διαγωνιζόμενοι είχαν στη διάθεσή τους 12 υλικά, για να ετοιμάσουν μια συνταγή που θα εντυπωσίαζε τους κριτές, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην τελική 15αδα του MasterChef 2023.

Ο Στέφανος επέστρεψε στον διαγωνισμό – Ποιος αποχώρησε;

Οι κριτές αφού δοκίμασαν όλα τα πιάτα, ξεχώρισαν τα δύο καλύτερα. Τις πιο δυνατές προσπάθειες είχαν ο Στέφανος με τον Γρηγόρη, ενώ την πιο αδύναμη ο Παύλος.

Ο Γρηγόρης αν και τραυματισμένος κατάφερε να πάει από τους πρώτους στο σπίτι αφού έβγαλε ένα εξαιρετικό πιάτο.

Ο Παύλος, αν και όλο αυτό το διάστημα έχει εξολοθρεύσει πολλούς αντιπάλους στο πέρασμά του, δεν στάθηκε τυχερός αυτή τη φορά και μετά από 8 φορές που πάλεψε για τη θέση του στο σπίτι, άφησε την ποδιά και έφυγε οριστικά.

«Μεγάλη στεναχώρια. Περίμενα έστω και τελευταία στιγμή να πάρω για δεύτερη φορά λευκή ποδιά», είπε φανερά απογοητευμένος στις κάμερες.

Ενώ τη στιγμή που περιέγραφε την εμπειρία του στον μαγειρικό διαγωνισμό, αλλά και όταν του ζήτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να πει κάτι στην κάμερα, δεν άντεξε από τη συγκίνηση και «λύγισε».

Τέλος, αποκάλυψε πως τα βρήκε με τον Αλέξανδρο και ότι θα ήθελε να τον δει να κατακτά τον τίτλο.