Απόλυτη στο ότι δεν θα συμμετείχε ξανά στο Survivor φάνηκε η Κατερίνα Δαλάκα. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μετά την αποβολή της, βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και εξήγησε γιατί σε ενδεχόμενη πρόταση να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, θα απαντούσε αρνητικά. «Γιατί όσο αγάπησα αυτό το παιχνίδι, τόσο πολύ απογοητεύτηκα από αυτό το τέλος. Δεν μου άξιζε. Ήταν προσβλητικό για μένα» εξήγησε η Κατερίνα Δαλάκα.

Σε ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για τον local που προμηθεύει τους παίκτες με τα… «απαραίτητα», η Κατερίνα Δαλάκα σχολίασε πως η παραγωγή κάνει τα πάντα για να τα αποτρέψει όλα αυτά, αλλά οι παίκτες έχουν… ξεφύγει.

«Είναι πάρα πολύ αυστηρά τα πράγματα και πραγματικά η παραγωγή κάνει τα πάντα για να τα αποτρέψει όλα αυτά, δεν αστειεύομαι. Έχουν ξεφύγει οι παίκτες. Τι παραπάνω μπορεί να κάνει η παραγωγή; Έχει αποβάλλει παίκτες» ανέφερε η παίκτρια του Survivor All Star και πρόσθεσε: «Αν ήταν να αποβάλλει όλες τις παραβάσεις θα έπρεπε να αποβληθούν όλοι και να μείνει μόνος του ο Λιανός. Δεν μπορούν και αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν όλη μέρα τον αστυνομικό. Ήδη προσπαθούν. Δεν τους αδικώ. Απλά όταν υπάρχει μια ποινή, να είναι ίση για όλους. Ναι, έκανα παράβαση. Ναι να τιμωρηθώ. Αλλά να τιμωρηθούν και οι άλλοι. Δεν φοβάμαι να πω ότι έκανα κάτι. Ναι έφαγα, έκανα παράβαση. Να φάω ήθελα γιατί ήμουν και άρρωστη. Έπινα 9 χάπια την ημέρα. Το πλήρωσα το σάντουιτς που έφαγα».

Tι πραγματικά συνέβη με την αποβολή της

Στο επίμαχο θέμα της αποβολής της από το Survivor έφτασε η συζήτηση και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να μάθει τι πραγματικά συνέβη και βρέθηκε η Κατερίνα Δαλάκα εκτός παιχνιδιού και μακριά από τον Άγιο Δομίνικο αν και ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί. «Έχουν ακουστεί πολλά…» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ και έδωσε… πάσα στην Κατερίνα Δαλάκα να πει τι συνέβη και βρέθηκε εκτός Survivor.

«Μου αρέσει στη ζωή μου, όταν κάνω κάτι, είτε σωστό είτε λάθος να αναλαμβάνω την ευθύνη. Έκανα παράβαση. Έφαγα. Απλά δεν ήμουν η μόνη που έφαγε σε αυτό το παιχνίδι. Θα ήταν η τιμωρία δίκαιη αν οι κανόνες ήταν πολύ αυστηροί, δεν είχε φάει ποτέ κανένας και ήμουν η μόνη που το έκανε. Όταν όλοι τρώνε δεν γίνεται να με αποβάλλεις…» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα.

«Ήρθα να δώσω την αλήθεια που με στήριξαν… Θέλω να ευχαριστήσω και τον κύριο Ατζούν γιατί πραγματικά είναι ένας πάρα πολύ δίκαιος άνθρωπος και τον κ. Χριστόπουλο. Δεν θα ερχόμουν στην εκπομπή… Γι’ αυτό τόσο καιρό δεν ερχόμουν. Γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούσα να τα πω. Από την στιγμή που με πρόλαβε και βγήκε και είπε αυτά τα πράγματα για μένα, που έμμεσα είναι κακό προς την ελληνική παραγωγή να βγαίνει να λέει πως δεν είχα επικοινωνία ενώ η παραγωγή έλεγε ότι είχα… Θεώρησε ότι ήταν άδικο για μένα. Ήταν κακό και προσβλητικό το τέλος για μένα. Σε αυτό το παιχνίδι έχω δώσει τη ψυχή μου και ξέρει ο κόσμος πόσο πολύ το αγαπάω» εξήγησε η πρώην παίκτρια.

«Η Ασημίνα είχε μια διαμάχη με τον Μπάρτζη κάτι προσωπικό δικό τους. Ο Μπάρτζης προφανώς επειδή ήθελε να πάρει εκδίκηση έστησε όλο αυτό… Η ερμηνεία αυτή με το τρέμουλο, είναι για Χόλιγουντ. Πολλοί είπαν ότι η Δαλάκα έκανε την ανήξερη. Μα δεν έκανα την ανήξερη. Ήμουν ανήξερη. Δεν πιάσαμε κινητό. Και οι δυο φάγαμε. Μια φορά. Ναι έκανα παράβαση. Κάποιοι από τους Μπλε εκβίασαν την παραγωγή πως αν δεν φύγω εγώ θα έφευγαν εκείνοι. Πριν πετάξουμε από Ελλάδα, είχα Covid. Εκεί o Covid μου το γύρισε σε πνευμονία και η πνευμονία σε περικαρδίτιδα. Έπαιρνα 8 χάπια την ημέρα και ήμουν νηστική. Να ‘ναι καλά τα παιδιά της ομάδας που κέρδιζαν τα έπαθλα και μου έφερναν το φαγητό στο νοσοκομείο. Δεν άντεχα. Με αδίκησαν. Εγώ δικαιώθηκα από τη στιγμή που βγήκε ο κύριος Ατζούν και είπε πως έχουν τα πράγματα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.