Ένα μήνα μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star, καθώς πιάστηκαν να χρησιμοποιούν κινητό, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε στη τουρκική τηλεόραση και τοποθετήθηκε για την απόφαση να αποβάλλει τις δύο παίκτριες.

«Απομακρύναμε τη Δαλάκα λόγω της αντίδρασης των άλλων παικτών», ανέφερε ο Τούρκος παραγωγός. Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, ο ίδιος παραδέχτηκε πως «όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο, δε βρέθηκε κάποια επικοινωνία».

Πιο συγκεκριμένα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί δήλωσε στο TV 8 της Τουρκίας πως:

«Υπήρξε ένα πρόβλημα επικοινωνίας σε παλαιότερο ελληνικό Survivor. Ένας παίκτης πραγματοποίησε μια παράνομη επικοινωνία. Είχα ρώτησα τους φετινούς παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τι θα θέλατε να γίνει ως τιμωρία. Όλοι είπαν την αποβολή και συμφώνησα. Τους γνωρίζω όλους προσωπικά, είμαι φίλος τους, έχω παρουσιάσει σχεδόν 30 επεισόδια. Λοιπόν, το Survivor ξεκίνησε, και την 4η-5η εβδομάδα έγινε το περιστατικό με τη Δαλάκα».

Για το περιστατικό που έφερε την αποβολή των δύο παικτών, ο κύριος Ατζούν λέει: «Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και επικαλέστηκαν τη συμφωνία. Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα, που ήταν μαζί της. Την αγαπώ πολύ και αυτή. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά».

«Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δε βρέθηκε κάποια επικοινωνία. Αυτό που έκανε ήταν ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα μέσω τηλεφώνου για το φαγητό. Αλλά μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι; Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την περίοδο, συνέβη ο σεισμός και κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν.

Σκεφτόμουν να μην ξανασυζητήσω το θέμα, αλλά μετά από τόσες μέρες και αφού έχει περάσει ο καιρός, ήταν αδύνατον να επιστρέψει η Κατερίνα Δαλάκα» κατέληξε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Το εξώδικο της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην Acun Media

Μετά την αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε κινηθεί νομικά κατά της εταιρίας παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί. Στο εξώδικό της, η ίδια ανέφερε πως «κατέστην όμηρός σας, ούσα έγκλειστη και περιορισμένη χωρίς τη θέληση μου, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με έναν άρρενα υπάλληλό σας, ενώ στελέχη της παραγωγής σας μου χορηγούσαν καθημερινώς 3 ηρεμιστικά χάπια».

Τι είχε απαντήσει η Acun Media

Από μεριάς της, η Acun Media είχε απαντήσει στις κατηγορίες της Ασημίνας Χατζηανδρέου, λέγοντας πως «η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς τη θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες».

Η αντίδραση της Κατερίνας Δαλάκα

Μέχρι στιγμής, η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει κινηθεί νομικά κατά της εταιρίας παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί. Ωστόσο, είχε πετάξει καρδιά κατά της παραγωγής, ανεβάζοντας μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογιασμό στο Instagram, τη στιγμή που έπιασε το κινητό της στα χέρια της μετά το παιχνίδι, γράφοντας «έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου».