Η πρόσφατη αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πηλίδη από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star έχει ανατρέψει τα δεδομένα. Μάλιστα, η αποβολή του Γκότση λόγω του ότι έτρωγε κρυφά από την παραγωγή και την ομάδα του, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στα social media.

Στο Twitter, οι χρήστες έχουν χωριστεί σε στρατόπεδα, με άλλους να συμφωνούν με την αποβολή, ενώ άλλοι βρήκαν ντοκουμέντα, ώστε να αποδείξουν πως ο Γκότσης δεν είναι ο μόνος που τρώει παραπάνω από τους υπόλοιπους. Σε ένα βίντεο από το 2021 που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει τους τότε παίκτες του Survivor να τρώνε ρύζι, κοτόπουλο και πίτες λίγο πριν την έναρξη αγωνίσματος.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Κόρομι, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Παύλος Γαλακτερός και η Ελένη Χαμπέρη είναι ανάμεσα στα άτομα που κρατάνε τις συσκευασίες φαγητού.

«Έτρωγαν για να έχουν καθαρό μυαλό και να κάνουν ριάλιτι»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, οι παίκτες του ριάλιτι πριν από κάθε συμβούλιο έτρωγαν μια γαβάθα ρύζι, για να έχουν καθαρό μυαλό και να μπορούν να «κάνουν ριάλιτι», ενώ φέτος, πριν τα αγωνίσματα, τρώνε πέντε μπανάνες και ένα ισοτονικό ποτό.

«Εδώ στο βίντεο το παιχνίδι ήταν πλέον στους 4,5 μήνες, πριν την ένωση, τους έχουν βάλει και κάτι πίτες με λίγο κοτόπουλο στήθος. Τρώνε πριν το συμβούλιο, γιατί πρέπει να είναι καθαρό το μυαλό τους, να μη σκέφτονται την πείνα για να κάνουν ριάλιτι» λέει το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ φαίνεται και ένα Tweet του διανομέα που έδινε το φαγητό στους παίκτες, στο οποίο αναγράφεται «έκανα ντελίβερι για τη Μαριαλένα, την Ελένη, τον Παύλο και τον Κόρο κοτόπουλο με ρύζι που κόστισε 12,50$».

Το Survivor είναι ένα δίκαιο παιχνίδι

Στην αρχή της τωρινής εβδομάδας του παιχνιδιού, ο Γιώργος Λιανός αιφνιδίασε τους παίκτες, λέγοντάς τους πως ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πηλίδης απεβλήθησαν από το ριάλιτι, καθώς παραβίασαν βασικούς κανόνες του παιχνιδιού. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «Οι δύο παίκτες παραβίασαν βασικούς κανόνες. Κάθε περίπτωση είναι σημαντική. Ο Γιωρίκας Πιλίδης παρέβη τον κανόνα της επικοινωνίας.  Ο Ηλίας Γκότσης κατ΄εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πηλίδης ομολόγησε αμέσως την ενοχή του, ενώ ο Γκότσης αρνούνταν τα πάντα. Ωστόσο, ο ντελιβεράς που του μετέφερε το φαγητό, τον έδειξε ως τον άνθρωπο που του έδινε λίστες μες τρόφιμα, καπνικά προϊόντα και αναψυκτικά.