Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Ο Ντίνος έξαλλος με την Ντέπυ προσπαθεί να καταλάβει, γιατί του είπε ψέματα για ακόμη μία φορά. Ο Πασχάλης επιστρέφει με τον Βύρωνα στο μαγαζί του και όλοι τον καλοδέχονται μετά την περιπέτεια που πέρασε. Η έννοια της Μιράντας παραμένει η Ματούλα, καθώς οι ώρες που περνάνε, αυξάνουν την ανησυχία της.

Η Όλγα βρίσκεται στην πιο όμορφη και πιο δύσκολη θέση που έχει βρεθεί ποτέ στη ζωή της. Ο Αποστόλης πιεζόμενος από την Ειρήνη φτάνει στον Παράδεισο, για να κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Ντίνο, ο οποίος τον αντιμετωπίζει με καχυποψία.

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών» του Alpha;

Ο Άγης δηλώνει κατηγορηματικά στον Μάρκο ότι δεν θα παντρευτεί την Γεωργία. Ο Αποστόλης προσπαθεί να πείσει τη σπιτονοικοκυρά του Πασχάλη να του πουλήσει το σπίτι και το ζαχαροπλαστείο. Τα νέα της Όλγας ταράζουν έντονα τη Σύρμω και μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Μεμά. Η Ειρήνη ανακαλύπτει κάτι που την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και η Ντέπυ αποκτά έναν καινούργιο θαυμαστή. Τι είναι αυτό που θα προτείνει η Ντέπυ στον Άγη και θα τον βγάλει από τα ρούχα του; Γιατί θα έρθουν σε σύγκρουση η Ειρήνη με τον Ντίνο και ποιος είναι ο λόγος που η Βικτώρια θα φτάσει ένα βήμα πριν από την ολοκληρωτική καταστροφή;