Το J2US έκανε την εμφάνισή του στους τηλεοπτικούς δέκτες κι αυτό το Σάββατο, με τα ζευγάρια που διαγωνίζονται να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τόσο την τετραμελή επιτροπή με την Βίκυ Σταυροπούλου, την Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή, όσο και τους τηλεθεατές.

Στην έναρξη του μουσικού σόου, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε δύο σημαντικές ανακοινώσεις. «Το J2US επέστρεψε και σας έχω εκπλήξεις. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο σήμερα. Θα έχουμε διπλή αποχώρηση και δύο ζευγάρια θα φύγουν σήμερα. Βέβαια οι διαγωνιζόμενοι δεν το ξέρουν τι θα γίνει σε λίγο. Όπως επίσης έχω να σας ανακοινώσω ότι σε δύο Σάββατα από τώρα, θα έχουμε και την είσοδο ενός νέου ζευγαριού στο παιχνίδι. Θα μπει ένα secret ζευγάρι» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Στο σόου το παρών έδωσε ως καλεσμένος ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος ερμήνευσε παλιές και νέες του επιτυχίες, ενώ λίγο αργότερα πήρε θέση στην κριτική επιτροπή κι έκανε το δικό του σχόλιο για τα ζευγάρια.

Στο τέλος της βραδιάς, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης τα ζευγάρια που συγκέντρωσαν τις λιγότερες ψήφους κι αποχώρησαν από το J2US ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος με την Έλενα Γκρέκου κι η Στέλλα Σολωμίδου με τον Πάνο Καλλίδη.