Αφού καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και τους ευχήθηκε «Καλό μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες και τα ρεπορτάζ που αφορούν το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ να βρίσκεται εκτός σταθμού με δική του απόφαση καθώς επιθυμεί την ερχόμενη σεζόν να ξεκουραστεί και να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του απαλλαγμένος από επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η απόφαση του Νίκου Μουτσινά ήταν να μην είναι την ερχόμενη σεζόν μπροστά από τις κάμερες αλλά ούτε και πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Το μεσημέρι της Τρίτης (14/03) ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες αυτές, αν και δεν ήθελε καθόλου να το κάνει.

«Δεν το θέλω καθόλου αυτή τη στιγμή αυτό που θα κάνω αλλά είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω γιατί έχει γίνει μια παρεξήγηση. Κάπως έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ, εκτός αν δε μου το έχουν πει και κάνω τον βλάκα αυτή τη στιγμή. Αλήθεια, συνήθως δεν μιλάω γι’ αυτό αλλά θα μιλήσω αυτή τη στιγμή και θα πω ότι δεν ισχύει καθόλου. Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου. Σας έχω όλους τακτοποιημένους, σας έχω γράψει από ένα εξοχικό να καθίσετε και να περάσετε τη ζωή σας σαν άνθρωποι. Θα τα πω και παρακάτω απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια…» είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής του.

Η ενόχληση του Νίκου Μουτσινά

Στην συνέχεια της εκπομπής του, ο Νίκος Μουτσινάς εξέφρασε την ενόχλησή του με τους ρεπόρτερ που συχνά βρίσκονται έξω από το στούντιο της εκπομπής, προκειμένου ν’ απαντήσει για το τηλεοπτικό του μέλλον. «Αρχικά ευχαριστώ πολύ για την στήριξη της Ελεονώρας Μελέτη. Από την άλλη, μην ξαναδείξετε… δεν είναι ωραίο να δείχνετε το αυτοκίνητο του άλλου, μπορεί να μη θέλω να ξέρουν τι αμάξι έχω, γιατί να το δείξουν; Ευτυχώς φορούσα και πράσινη φόρμα και φαινόμουν. Ήταν γλυκύτατη και η δημοσιογράφος.

Τώρα, απ’ όσες εκπομπές μας ακούνε… δεν θέλω να στέλνετε δημοσιογράφους έξω από την εκπομπή. Δεν μιλάω ποτέ. Έρχονται οι καημένοι οι άνθρωποι, με κοιτάνε με ένα βλέμμα και μου λένε ότι τους έστειλε ο αρχισυντάκτης τους. Μην το κάνετε αυτό, δεν είναι θέμα ευγένειας – αγένειας, δεν θέλω να μιλάω».

Υπήρξε ρήξη στην σχέση του με τον ΣΚΑΪ;

«Εγώ έτσι κι αλλιώς αποφάσισα φέτος να σταματήσω να κάνω δική μου εκπομπή. Πολύ πιθανό, ένα 80-90% να μείνω και εκτός τηλεόρασης. Είναι δική μου απόφαση την οποία δεν νιώθω ότι πρέπει να την επικοινωνήσω, τους λόγους. Παρ’ όλ’ αυτά, επειδή ακούστηκε ότι κάτι έγινε με το κανάλι. Δεν συμβαίνει τίποτα απ’ όλ’ αυτά και είναι και μια ωραία ευκαιρία, που ήθελα να την κάνω τον Ιούνιο. Αλλά θα το κάνω νωρίτερα. Να ευχαριστήσω το κανάλι γιατί ποτέ δεν μου έχει γίνει καμία σύσταση για οτιδήποτε έχω θελήσει να πω στην εκπομπή. Να τα λέμε αυτά» τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς και με την τελευταία του τοποθέτηση θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες πως υπήρξε ρήξη στις σχέσεις του με τον ΣΚΑΪ.