Μπροστά στους κριτές του MasterChef βρέθηκε ο υποψήφιος μάγειρας Σταύρος Παπαδόπουλος στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Καθαράς Δευτέρας, μέσα από την συχνότητα του Star Channel.

Το πιάτο που παρουσίασε ο παίκτης φάνηκε να απογοητεύει τους κριτές και ειδικά τον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος με μια μόνο ερώτησή του κατάφερε να τον «κολλήσει».

Ειδικότερα, ο Σταύρος Παπαδόπουλος επέλεξε φτιάξει ένα στήθος ορτικιού με πίκλα πράσινου μήλου, πουρέ σελινόριζας και σάλτσα λεμονιού με κόλιανδρο.

Και οι τρεις κριτές που δοκίμασαν την παρασκευή του, εστίασαν στο ότι κάτι έλειπε από το πιάτο του.

«Λείπει κάτι από το πιάτο Σταύρο;» αναρωτήθηκε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς για να συμπληρώσει, με νόημα, πως «εμένα μου μοιάζει σαν να λείπει κάτι για αυτό και το ρώτησα».

«Τι θέλεις; Τι κάνεις εδώ; Γιατί βρίσκεσαι εδώ;» τον ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Σεφ, προσπαθώ. Μαθαίνω συνέχεια, κάνω ότι μπορώ» αποκρίθηκε ο παίκτης.

«Ξέρεις, καταλαβαίνω ότι θέλει αντοχή αλλά θέλει και να το θέλεις! Θέλει και νεύρο, θέλει να το πιστέψεις και συ ο ίδιος! Δειξ’ το μας στο πιάτο! Δεν το βλέπω αυτό στο πιάτο» επεσήμανε ο κριτής.