Στο Τεστ Δημιουργικότητας του επεισοδίου της Δευτέρας (20/2) στο MasterChef, οι 21 παίκτες πήραν από ένα κοκτέιλ και βάσει της γεύσης του έπρεπε να δημιουργήσουν ένα πιάτο που να το θυμίζει.

Το μοίρασμα των κοκτέιλ όφειλε να κάνει ο Ηλίας Καζιόλι, που ήταν ο νικητής της προηγούμενης ομαδικής δοκιμασίας, αλλά στους περισσότερους συμπαίκτες του έδωσε τη δυνατότητα να διαλέξουν όποιο θέλουν. Ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας είχε προηγουμένως δώσει ασυλία στον Σταύρο γιατί του έταξε προξενιό. «Έχω μία κοπελίτσα από τη Φλώρινα 27 ετών, να σου τη γνωρίσω» του είπε και ο Ηλίας δέχτηκε.

Μία Πίνα Κολάντα όμως δημιούργησε πολλές εντάσεις στο πλατό. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης είχε πει πολλές φορές ότι θέλει να πάρει την Πίνα Κολάντα αντί για οποιοδήποτε άλλο κοκτέιλ, αλλά ο Παύλος πήρε την τελευταία.

Ο Παναγιώτης δυσαρεστήθηκε ιδιαίτερα με την κίνηση του συμπαίκτη του. «Στο είπα τόσες φορές!» είπε, με τον Παύλο να απολογείται: «Δεν το άκουσα, σου το ορκίζομαι. Θέλεις να το αλλάξουμε;».

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Το κοιτούσα και προσπαθούσα να θυμηθώ τους όρους του συμβολαίου μου»

Το δικό του πιάτο με έμπνευση από το κοκτέιλ Bramble παρουσίασε ο Παναγιώτης μπροστά τους κριτές του Master Chef με αφορμή το τεστ δημιουργικότητας.

Ο Παναγιώτης προσπάθησε να περιγράψει όσο μπορεί το πιάτο του, αναφέροντας πως όλο μαζί δεν το δοκίμασε, με τα σχόλια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου να είναι ξεκαρδιστικά.

Φυσικά, τόσο ο Παναγιώτης όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε γέλια ακούγοντας τον θείο Λεωνίδα να δίνει ρέστα με τις αντιδράσεις του.

«Μιλάς με γρίφους γέροντα. Νόμιζα ότι θα πεις δεν έχω τα κότσια. Πλάκα κάνουμε, μην προδικάζουμε. Είναι σαν ταραμάς αυτό. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε και περιμένεις το αποτέλεσμα; Ακούγεται πιο τρομακτικό από αυτό που είναι. Νόστιμο. Αυτό που ακούστηκε επικίνδυνο στην αρχή, δηλαδή το κενελάκι, το κοίταζα από μακριά και προσπαθούσα να θυμηθώ τους όρους του συμβολαίου μου. Είναι όμως νόστιμο».