Ο Alpha και η Ναταλία Γερμανού ανανέωσαν την συνεργασία τους την Τρίτη (24/01) με την ανακοίνωση του σταθμού να τονίζει πως «Η Ναταλία Γερμανού είναι η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου».

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου της, η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της. Όχι όμως μόνο τους τωρινούς που την πλαισιώνουν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αλλά και τους συνεργάτες του… χθες.

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία-κολάζ από την πρώτη σεζόν του «Μες στην καλή χαρά» και τη φετινή στο «Καλύτερα δε γίνεται», γράφοντας στη λεζάντα της: «Από το «Μες στην Καλή Χαρά» το 2010 στο «Καλύτερα δεν γίνεται» το 2023, άλλαξαν πολλά.

Παρουσιαστές, συμπαρουσιαστές, ομάδες, χρώματα μαλλιών, ρούχα, μόδες, θεματολογίες. Χαίρομαι που σ αυτό το κανάλι ξεκίνησα να αγαπάω την ψυχαγωγία του Σαββατοκύριακου και να τη κάνω κομμάτι μου.

Χαίρομαι για το φανταστικό παρεάκι του χτες, τη Σίσσυ, τον Παύλο, τον Θέμη (φίλο καρδιάς) τον Δημήτρη το Βασίλη και τη Μαίρη Κούσουλα που μ έμαθε να κολυμπάω!

Και ευγνωμονώ για το πολύτιμο παρεάκι του σήμερα. Τον Παναγιώτη τη Ναταλία, την Εβελίνα το Δημήτρη, τον Γιάννη, το Χρήστο, το Χάρη. Και το Βασίλη Δρυμούση που στέκεται βράχος στα κύματα.

Ναι πέρασαν τα χρόνια. Άλλαξαν πολλά.

Ένα πράγμα όμως παραμένει σταθερό σε όλα αυτά. Η βάση, το κανάλι, το σπίτι.

Καλή μας συνέχεια @alphatv ❤️»