Μια έντονη στιγμή έζησαν στο πλατό κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης των φωτογραφιών στο επεισόδιο της Τρίτης (22/11) του GNTM 5. Την ώρα που τελείωσε η αξιολόγηση της φωτογραφίας της Μικαέλα, η Μύρια ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Αμέσως όλοι οι κριτές αλλά και οι υπόλοιπες παίκτριες έσπευσαν στο πλευρό της για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες και να σιγουρευτούν πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας.

Η Βίκυ Καγιά, βοήθησε με την διασώστρια το νεαρό μοντέλο να χαλαρώσει και να ανακτήσει τις δυνάμεις της και λίγα λεπτά μετά επέστρεψαν όλοι στις θέσεις τους.

Το νεαρό μοντέλο που πολλοί έχουν χαρακτηρίσει ως τη σωσία της Kendal Jenner λίγο αργότερα συνήλθε με την πρακτική της Γιόγκα Νίντρα (Yoga Nidra), ή γιόγκικος ύπνος, την επιστήμη της ευδαιμονικής χαλάρωσης όπως της είπε η παρουσιάστρια.

Η Μύρια στην συνέχεια γνώρισε την αποθέωση καθώς πήρε την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας, αφού οι κριτές ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, ο Τάσος Σοφρωνίου της είπε ότι είναι η αγαπημένη του και ότι: «Και καλή φωτογραφία να μην ερχόταν, είσαι στην καρδιά μου forever».

Η αδυναμία του κριτή στο εν λόγω μοντέλο φάνηκε για την ακρίβεια στο σετ όταν η Μύρια ξεκίνησε την προσπάθειά της και ο Τάσος Σοφρωνίου κυριολεκτικά αφηνίασε.

Τα κορίτσια του GNTM έπρεπε να κυλιστούν στις λάσπες για να βοηθήσουν τον Κώστα Στεφανή να ξεκολλήσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Ο κριτής του ριάλιτι ενώ ήταν απογοητευμένος από άλλες προσπάθειες φαίνεται ότι όταν είδε τη Μύρια ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που κοπανούσε το περίπτερο που είχε στηθεί για να καθίσει ο ίδιος, ο Γιώργος Καράβας και η Mary Vitinaros.

Αντίθετα τα πολύ αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Μαρία από όλους στην κριτική επιτροπή της έδειξαν την έξοδο από τον διαγωνισμό. Η παίκτρια ήταν ένα από τα «δυνατά χαρτιά» και η αποχώρησή της διαμόρφωσε την τελική δεκάδα.

«Λύγισε» η Μικαέλα για την κόρη της – «Τα αγόρια δεν την πλησίαζαν»

Μια ακόμη έντονα φορτισμένη στιγμή στο επεισόδιο της Τρίτης (22/11) στο GNTM ήταν όταν η Μικαέλα μιλώντας για την κόρη της «έσπασε», δηλώνοντας περήφανη για εκείνη. Η Μάρα συγκεκριμένα κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στο προηγούμενο πλατό, εκείνο της Δευτέρας (21/11).

«Με τη νίκη της Μάρας, με την καλύτερη φωτογραφία καμαρώνω αφάνταστα. Θυμάμαι τα πρώτα εφηβικά χρόνια, που περνούσε κάπως δύσκολα λόγω του πολύ αδύνατου σωματότυπού της. Την κορόιδευαν οι άλλες κοπέλες που είχαν πιο μεσογειακό σώμα. Τα αγόρια δεν την πλησίαζαν, επειδή ήταν αθλήτρια. Εγώ έβλεπα γαζέλα και top model. Εγώ ήθελα να της κληροδοτήσω την αγάπη μου και την περηφάνια μου. Έπρεπε να έρθω στο GNTM για να ανακαλύψω πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι η κόρη μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μικαέλα με δάκρυα στα μάτια.