Το Asia Express, το ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star φτάνει στην 3η και τελευταία χώρα της μοναδικής αυτής περιπέτειας, την Ταϊλάνδη. Και όπως πάντα η είσοδος στην χώρα κρύβει νέες εκπλήξεις. Στο επεισόδιο της Παρασκευής (11/11) ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι επιστρέφει ένα ζευγάρι στο παιχνίδι από τα … παλιά και εκείνοι έμειναν «άφωνοι». «Νιώθω ότι ήμουν ένα σκυλί δεμένο τόσο καιρό και τώρα με έλυσαν – Νιώθω τρελαμένος» είπε ο ένας τους και ο άλλος «Δεν μας περίμενε κανείς».

Αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε αποχώρηση και τα ζευγάρια διαγωνίζονται για ένα bonus έπαθλο αξίας 10.000 ευρώ.

«Τυχερή» αποδείχτηκε η Ταϊλάνδη για τη Χριστίνα Κολέτσα και τη Maria Maroulis, αφού κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο των 2.500 ευρώ στο race με το τσάι.

Η ανακοίνωση των νικητών έφερε ένταση αφού ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε πως Χριστίνα και Μαρία κοιμήθηκαν πολύ κοντά στον ναό που διαγωνίζονταν.

Η Χριστίνα διαφώνησε με τον συμπαίκτη της, αλλά ο Κωνσταντίνος στη συνέχεια μιλώντας on camera ανέφερε πως δε δίνει σημασία, αφού στην ουσία δεν κέρδισαν ασυλία, αλλά ένα έπαθλο.

Για την ακρίβεια, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και προχώρησε σε ένα σχόλιο που… εξόργισε την γοητευτική τραγουδίστρια αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. «Κοιμηθήκατε έξω από τον ναό και πήγατε κατευθείαν πάνω».

Χ.Κ.: Τι; Περίμενε, περίμενε… Κάτι είπε ο Βασάλος! Είπες ότι κοιμηθήκαμε έξω από τον ναό;

K.B.: Κοντά κοιμηθήκατε στον ναό.

Χ.Κ.: Τι εννοείς έξω από τον ναό; Όχι. Σε σχολείο κοιμηθήκαμε και υπάρχει στην κάμερα αν υπονοείς κάτι.

K.B.: Ναι ρε, εννοώ ότι κοιμηθήκατε πιο κοντά. Κοιμηθήκατε κοντά λέω.

Χ.Κ.: Όχι, όχι. Κοιμηθήκαμε στο σχολείο

K.B.: Σε σύγκριση με μας, λέω, κοιμηθήκατε κοντά.

Χ.Κ.: Δεν κοιμηθήκαμε έξω από τον ναό πάντως γιατί αυτό είπες.

K.B.: Καλά και έξω να κοιμόσασταν δεν είναι πρόβλημα.

Χ.Κ.: Όχι, όχι. Γιατί έπρεπε να πάμε σε αυτό το σπίτι που έπρεπε να πάμε.

Για την ιστορία του Asia Express, στην δεύτερη θέση του συγκεκριμένου αγωνίσματος, τερμάτισαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε πως το ζευγάρι που νίκησε την -μόνο στο όνομα- «ασυλία» θα χαλάρωνε κάνοντας παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ, θα εξασφάλιζε σπίτι για τη διανυκτέρευσή του, ενώ προκρίνεται αυτόματα στο επόμενο παιχνίδι επάθλου.