Το Asia Express, το ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star φτάνει στην 3η και τελευταία χώρα της μοναδικής αυτής περιπέτειας, την Ταϊλάνδη. Και όπως πάντα η είσοδος στην χώρα κρύβει νέες εκπλήξεις. Στο επεισόδιο της Παρασκευής (11/11) ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι επιστρέφει ένα ζευγάρι στο παιχνίδι από τα … παλιά.

Ο Χρήστος Ζώτος και ο Παύλος Γαλακτερός επέστρεψαν και αυτή τη φορά ως ζευγάρι. Αρχικά οι δυο τους είχαν μπει στο παιχνίδι με τον Στέλιο Λεγάκη ο πρώτος και με τον πατέρα του, Νάσο Γαλακτερό ο δεύτερος.

«Παιδιά καλώς ήρθατε. Είστε το νέο ζευγάρι του Asia Express και διεκδικείτε εκ νέου έπαθλα και ασυλίες εδώ στην Ταϊλάνδη» υπογράμμισε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

«Νιώθω ότι ήμουν ένα σκυλί δεμένο τόσο καιρό και τώρα με έλυσαν. Νιώθω τρελαμένος» παραδέχθηκε, με τη σειρά του, ο Χρήστος Ζώτος για να προδώσει ο Παύλος Γαλακτερός πως κανένας δεν τους περίμενε και βεβαίως είχε απόλυτο δίκιο.

«Δεν το περίμενα με τίποτα να έρθουν ο Ζώτος και ο Παύλος μαζί. Καταρχάς δεν περίμενα ότι ο Ζώτος μπορεί να είναι εδώ και τόσες μέρες εδώ μαζί μας. Δηλαδή αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ήταν εκπληξούλα καλή» παραδέχθηκε η Χριστίνα Κολέτσα μιλώντας στην κάμερα του Asia Express.

«Είναι εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες και θέλω να δω πώς θα τα πάνε μεταξύ τους» είπε ο Fipster.

«Νομίζω ότι δεν μας περίμενε κανείς. Ενεργειακά τους είδα πιο μαζεμένους» είπε στην κάμερα ο Χρήστος Ζώτος.

Χρήστος Ζώτος: «Εγώ τον Βασάλο ήθελα να κερδίσω»

Αυτή την εβδομάδα τα ζευγάρια διαγωνίζονται για ένα bonus έπαθλο αξίας 10.000 ευρώ! Ένα έπαθλο που δίνεται για 1η φορά στην ιστορία τού Αsia Express. Ακόμη και αν το ζευγάρι, που θα το κερδίσει, αποχωρήσει από το παιχνίδι, το έπαθλο του ανήκει.

Και αυτή δεν είναι η μόνη έκπληξη. Σε όλη την πορεία τους στην Ταϊλάνδη τα γρηγορότερα ζευγάρια θα εξασφαλίζουν τη διανυκτέρευσή τους σε σπίτια ντόπιων. Οι υπόλοιποι θα κατασκηνώνουν στην εξοχή!

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (11/11) 3 νέες αποστολές περίμεναν τα ζευγάρια:

Θα διασκέδαζαν ζωγραφίζοντας με δαχτυλομπογιές αλλά έπρεπε να φροντίσουν να μη λερωθούν γιατί ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν θα δεχόταν κανέναν με βρώμικα ρούχα στο log in του παιχνιδιού επάθλου. Θα γνώριζαν 4 γηγενείς φυλές τής Ασίας και τέλος θα εξαγνίζονταν από τις αμαρτίες τους με τη βοήθεια ενός λίγο… ασυνήθιστου θεραπευτή.

Το ζευγάρι, που θα τερμάτιζε πρώτο στο race δεν θα κέρδιζε ασυλία, αλλά θα χαλάρωνε κάνοντας παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ, θα εξασφάλιζε σπίτι για τη διανυκτέρευσή του και τέλος προκρίνεται αυτόματα στο επόμενο παιχνίδι επάθλου.

«Τυχερή» αποδείχτηκε η Ταϊλάνδη για τη Χριστίνα Κολέτσα και τη Maria Maroulis, αφού κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο των 2.500 ευρώ στο race με το τσάι.

Οι δυο φίλες ήταν πολύ χαρούμενες γι’ αυτή τους τη νίκη και ενώπιων των άλλων δύο ζευγαριών του Fipster και του Κωνσταντίνου Βασάλου, αλλά και του Παύλου Γαλακτερού και του Χρήστου Ζώτου, δήλωσαν πως η βοήθεια των αγοριών ήταν πολύτιμη.

Το κλίμα ανάμεσα στα τρία ζευγάρια ήταν πολύ καλό με τον Χρήστο Ζώτο να λέει χαριτολογώντας: «Εγώ τον Βασάλο ήθελα να κερδίσω».

Μαθήματα μαγειρικής από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μαθήματα μαγειρικής στην Ταϊλάνδη παρέδωσε τώρα ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Μαζί με τον Fipster μετά το race κάθισαν στο τραπέζι και ήταν έτοιμοι να απολαύσουν από δυο πιάτα ρύζι.

Ρόλο chef είχε αναλάβει ο Κωνσταντίνος, ο οποίος δήλωσε on camera πως η μαγειρική είναι το φόρτε του.

Έβαλε νερό βροχής στο κατσαρολάκι και μόλις έβρασε, έριξε το ρύζι, αλλά δεν υπολόγισε σωστά και το νερό άρχισε να χύνεται με τον Fipster να λέει: «Παιδιά πεθαίνουμε».

«Ψύχραιμος ο άλλος. Έβαλα λίγο νερό παραπάνω. Δεν έγινε κάτι», του απάντησε ο Κωνσταντίνος.