Ο Χρήστος Σούζος δεν «στέριωσε» στο Love Island, το ριάλιτι σόου του ΣΚΑΪ, και αποχώρησε από τη βίλα της Τενερίφης. Ο 28χρονος ναυαγοσώστης δεν επιλέχθηκε από τη Νίκη και την Κατερίνα και έτσι η παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου του ανακοίνωσε το αποτέλεσμα και ο Χρήστος είπε «αντίο» στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/10).

Ο Χρήστος ήταν εκείνος που έμεινε single μετά τις επιλογές που έκαναν η Νίκη και η Κατερίνα που κλήθηκαν να διαλέξουν νέα ταίρια. Η Νίκη έλαβε μήνυμα που της έδωσε τη δυνατότητα να βγει τρία ραντεβού. Τα δύο ήταν υποχρεωτικά με τους άνδρες που ήταν μόνοι τους κι ένα με αγόρι της επιλογής της.

Έτσι συναντήθηκε με τον Χρήστο, τον Παναγιώτη και τον Φάνη, έπειτα από τις διαφορές αυτού με την Κατερίνα. Ο Χρήστος στην προσπάθειά του να την κερδίσει (και για να παραμείνει στο παιχνίδι) της υποσχέθηκε πως θα της τραγουδάει και θα παίζει την κιθάρα του.

Τελικά, όμως, η επιλογή της Νίκης ήταν ο Φάνης. Κι αφού «χώρισε» το ζευγάρι – αφήνοντας μόνους τους και πάλι τους Παναγιώτη και Χρήστο – άφησε μόνη της και την Κατερίνα.

Έπειτα, ήταν η σειρά της Κατερίνας να διαλέξει ταίρι και επέλεξε τον Παναγιώτη, κάτι που εξόργισε τον… πρώην της τον Φάνη. Χαμένος της υπόθεσης ήταν ο Χρήστος, ο οποίος όταν μπήκε στο παιχνίδι προκάλεσε εντύπωση, αλλά έτσι όπως πήγε στην Τενερίφη, έτσι κι έφυγε.

Κατά την αποχώρησή του, ο Χρήστος έδωσε τον σταυρό του στον Φάνη λέγοντας του: «Να τον προσέχεις, είναι σημαντικός». Ύστερα, ο Φάνης, συγκινημένος είπε στην κάμερα: «Γινόμαστε λίγο συναισθηματικοί εδώ μέσα, αλλά ok… Χρηστάρα μου είσαι εδώ αδερφέ», δείχνοντας το χέρι στο οποίο κρατούσε τον σταυρό.

Μέχρι να γίνουν όλα αυτά, όμως, στο επίκεντρο του επεισοδίου βρέθηκε ο ραγδαία αναπτυσσόμενος έρωτας της Κλαούντια με τον Αλέξανδρο Λουσάι.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι στο Love Island θα είχα μια σχέση τόσο σοβαρή που θα έμπαινα και στη σουίτα. Κοίτα να δεις…», είπε η Κλαούντια και πρόσθεσε μιλώντας στο ταίρι της: «Αγάπη μου ξέρεις πόσο ακραίο είναι για μένα που είμαστε μαζί; Δηλαδή, δεν ξέρω, δεν το χωράει το μυαλό μου γιατί στην αρχή δεν σε έβλεπα καθόλου ερωτικά. Την πρώτη φορά ήσουν απλά ένα ωραίο παιδί και χαιρόμουν για τη Νίκη που ήσασταν μαζί». Και κατέληξε με κάτι που προκάλεσε έκπληξη και στον ίδιο τον Αλέξανδρο Λουσάι: «Είναι η πιο φυσιολογική σχέση που έχω κάνει, να ξέρεις».

Ο Αλέξανδρος, πάλι, ευχαρίστησε τον… Φάνη για την ένωση του με την Κλαούντια. «Πιστεύω ότι ήρθαμε πιο κοντά όταν ήρθε ο Φάνης. Τότε είχα νευριάσει τόσο άσχημα γιατί δεν μου έδινες καν σημασία, μίλαγες με τον Φάνη και λέω «ρε φίλε με κοροϊδεύει». Πραγματικά το χρωστάμε στον Φάνη, εκείνος μας ένωσε».