«Έχω χάσει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες στη ζωή μου για προσωπικούς λόγους, τώρα θέλω να πάρω τη ρεβάνς», ήταν τα πρώτα λόγια της Δομινίκης που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 5.

Γεμάτη αυτοπεποίθηση και καλά διαβασμένη η 42χρονη ηθοποιός και μοντέλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κριτική επιτροπή κάνοντας τη Βίκυ Καγιά να σηκώνεται από τη θέση της και να της δίνει μια αγκαλιά.

Όταν έφτασε η στιγμή για τις πόζες, η Βίκυ Καγιά αναφώνησε: «Σε λατρεύω». Ο Τάσος Σοφρωνίου τόνισε: «Πόσο ιδιαίτερο πρόσωπο έχει;»

«Πέρα από το πόσο ιδιαίτερο πρόσωπο έχει, ήρθε εδώ και τα έσπασε. Δε σταυρώσαμε λέξη», πρόσθεσε ο Γιώργος Καράβας.

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε με μαγιό και εκτός από το καλλίγραμμο κορμί της εντύπωση προξένησαν και κάποιες μελανιές που είχε.

Όπως είπε αυτές έγιναν σε μία ακρόαση που είχε πάει για μια παράσταση, στην οποία σκηνοθέτης ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, στον οποίο κλήθηκε να κάνει ερωτική εξομολόγηση στο πλαίσιο της ακρόασης.

«Προχθές με κάλεσαν για μία ακρόαση σε ένα θέατρο, που είχα να πάω χρόνια. Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Ήταν 15 σκηνοθέτες και μάλιστα ένας από αυτούς ήταν κι ο κ Γιώργος Καπουτζίδης….Μάλιστα με έβαλαν να κάνω ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο Καπουτζίδη, λέγοντας το μονόλογο».

Στη συνέχεια η Δομινίκη επιστράτευσε όλες τις υποκριτικές της ικανότητες κι είπε το μονόλογο μπροστά στους κριτές, αφήνοντάς τους άφωνους,

Εν τέλει πήρε τέσσερα ναι και πέρασε στο ID Catwalk.