Η Ζωή ταξίδεψε από την Κύπρο στην Ελλάδα προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της μόδας, αφού δουλεύει ήδη 10 χρόνια, κατάφερε να αποσυντονίσει τους κριτές του διαγωνισμού.

Ο λόγος ήταν πως η 26χρονη συνεργάζεται με τρία πρακτορεία κάτι που δεν συνηθίζεται στο χώρο της μόδας. Οι κριτές απόρησαν με αυτό που είπε το μοντέλο και προκειμένου να δοθούν λεπτομέρειες για τον τρόπο με το οποίο λειτουργεί αυτό, η Σοφία Χατζηπαντελή κάλεσε στο πλατό τις μάνατζερ της Ζωής που περίμεναν έξω από την πόρτα.

Με μεγάλη προθυμία, οι δυο μάνατζερ μπήκαν στο πλατό και τους εξήγησαν τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται η Ζωή.

Η Σοφία Χατζηπαντελή θεώρησε ότι η Ζωή είναι ιδανική για την πασαρέλα της Victoria’s Secret, ωστόσο οι υπόλοιποι κριτές είχαν ενστάσεις για την πορεία του μοντέλου στο σόου, θεωρώντας ότι πήγε στο GNTM 5 για την τηλεοπτική προβολή.

Μάλιστα ο Τάσος Σωφρονίου την χαρακτήρισε «έτοιμο μοντέλο» σχολιάζοντας πως δεν έχει να αποκομίσει κάτι από το GNTM. Η μία από τις δύο μάνατζερ της Ζωής έσπευσε να την υποστηρίξει προκαλώντας τα νεύρα του κριτή.

«Εσύ γιατί μιλάς;» της είπε. Λίγο αργότερα όμως επαναλήφθηκε το ίδιο με την Σοφία Χατζηπαντελή να εκνευρίζεται και να της βγάζει έξω από το πλατό. «Εσείς οι δύο πίσω στο δωμάτιο. Σας παρακαλώ. Στο καλό, άντε! Αν δεν φύγετε, θα σας βγάλω εγώ. Τώρα, φύγε σε παρακαλώ!» φώναξε.

«Δεν μου άρεσε καθόλου η απότομη συμπεριφορά της. Ήταν θρασύτατη» είπε η μάνατζερ στην κάμερα του GNTM λίγη ώρα αργότερα.