Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποτελούν ένα από τα τηλεοπτικά δίδυμα της τηλεόρασης. Εδώ και χρόνια, έχουν τραβήξει χωριστούς τηλεοπτικούς δρόμους και όπως φαίνεται και η προσωπική τους φιλία έχει μπει στο «πάγο».

Λίγο πριν τις πρεμιέρες τους, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος αντάλλαξαν ευχές on air.

Αρχικά, η κάμερα του «Πρωινού» του Ant1 συνάντησε την Μαρία Μπακοδήμου εσε βραδινή της έξοδο με τον μικρό της γιο, Άρη Αργυρόπουλο και εκείνη μεταξύ άλλων αποκάλυψε το όνομα της εκπομπής της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου η νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ, θα έχει τίτλο «Γεια σου» και θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου. «Δεν θα είναι η Παρθένα Χοροζίδου μαζί μας. Ο τίτλος είναι “γεια σου” σκέτο. Η επικοινωνία έχει νόημα. Το Σαββατοκύριακο έχει άλλη ενέργεια, είναι πιο χαλαρό και έχει περισσότερο κόσμο στο σπίτι. Πάντα έχω αγωνία και άγχος» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το J2US, η ίδια είπε: «Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό».

Ενώ για τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την τηλεοπτική του επιστροφή στην παρουσίαση μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ, είπε: «Καιρός ήταν να ξαναγυρίσει κι εκείνος γιατί νομίζω ότι έχει χώρο στην τηλεόραση. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα ξαναϋπάρξουμε μαζί τηλεοπτικά».

Φώτης Σεργουλόπουλος: Θα αδικήσετε και τις ερωτήσεις σας και τις απαντήσεις μου

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με την Τζένη Μελιτά: «Έχουμε ξανασυνεργαστεί με την Τζένη Μελιτά στο ΦΜ Live για δύο χρόνια. Βεβαίως ήταν επιλογή μου η Τζένη. Ήταν και πρόταση του καναλιού, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Όταν πληροφόρησαν τον παρουσιαστή ότι η Μαρία Μπακοδήμου του ευχήθηκε καλή αρχή στο νέο του τηλεοπτικό ξεκίνημα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε ως εξής: «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ό,τι έχει πει η Μαρία, δεν έχω κάτι άλλο εγώ να πω σε αυτό. Ξέρετε πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια που με γνωρίζετε ότι δεν έχω συζητήσει ποτέ για τις προσωπικές μου σχέσεις και δεν πρόκειται να το κάνω ούτε αυτή τη φορά. Και ειδικά στο πόδι κυριολεκτικά όπως είμαστε τώρα, θα αδικήσετε και τις ερωτήσεις σας και τις απαντήσεις μου».