Έξαλλος με την παραγωγή του Survivor είναι ο Βαλάντης κι αυτό δεν κρύβεται σε καμία δήλωσή του. Ο τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open και έβαλλε κατά του Survivor για τα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο ενώ υποσχέθηκε πως δεν θα τους αφήσει έτσι.

«Αν μπορούσα θα άλλαζα το μοντάζ στο Survivor. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με την παραγωγή, μετάνιωσα. Μετάνιωσα. Ήταν ένα παιχνίδι που λίγο το έβλεπα, μου άρεσε και από πλευράς αγωνισμάτων που πήγα απροετοίμαστος γιατί δεν περίμενα ότι θα μου έκαναν πρόταση. Είμαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, ένας δυναμικός χαρακτήρας, υποστηρίζω το δίκαιο, είμαι χαρακτήρας που δίνομαι στους άλλους και δυστυχώς δεν έδειξαν τίποτα από τον καλό μου χαρακτήρα. Γι’ αυτό είμαι και εκνευρισμένος μαζί τους, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ θυμωμένος» είπε αρχικά ο Βαλάντης.

«Όταν θα φτάσει η ώρα θα τα πούμε πραγματικά»

«Αυτοί που πραγματικά με ξέρουν είναι πάντα δίπλα μου και μέσα από αυτό έκανα ακόμα περισσότερους φίλους» τόνισε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Έχουμε συμβόλαιο με την παραγωγή που μας δεσμεύει, εμένα δεν με δεσμεύει τίποτα βέβαια, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Όταν θα φτάσει η ώρα θα τα πούμε πραγματικά».

«Έχουμε πάρα πολλά να πούμε. Αυτό που έχω τραβήξει εκεί ένα μήνα θα το μάθετε. Και το λέω κοιτώντας, θα το μάθετε κύριοι εσείς που κάνατε όλη αυτή την παραγωγή και βγάλατε αυτό που βγάλατε, δεν θα σας αφήσω έτσι. Δεν έχω παράπονο από την παραγωγή, έχω θυμό απέναντί τους, ντροπή τους. Το οικονομικό κομμάτι δεν άξιζε, αυτό που πέρασα δεν πληρώνεται με τίποτα» είπε στην συνέχεια ο Βαλάντης και παραδέχθηκε πως μετά την αποχώρηση του από το Survivor δεν παρακολουθεί το reality γιατί πλέον του είναι αδιάφορο.