Η ήττα της Κόκκινης ομάδας και το πρώτο Συμβούλιο της εβδομάδας ανέδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/5) στο Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καταλόγισε στον φαρμακοποιό μία «αδιανόητη εμμονή» να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης χρησιμοποιώντας μάλιστα όπως λέει, κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να το πετύχει.

Την ίδια ώρα, ο make up artist έριξε… βέλη και εναντίον της Βρισηίδας Ανδριώτου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το μοντέλο θέλει να χαθεί η δεύτερη ασυλία για την ομάδα τους, με σκοπό να προστατέψει το… έτερόν της ήμισυ.

Μπλε ή Κόκκινοι; Ποιοι πανηγύρισαν απόψε και ποιοι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν κάποιον ή κάποια προς αποχώρηση;

Η ένταση στους πάγκους ανέβηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και αυτή η ένταση μεταφέρθηκε και στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί, η Στέλλα Ανδρεάδου έκανε λόγο για «λυκοφιλίες», αναφερόμενη στον Άρη και τη συμπεριφορά του απέναντι στον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε νέες αλλαγές στους κανόνες

Με διαφορετικούς κανόνες παίζεται αυτήν την εβδομάδα το Survivor και αυτό διότι η κόκκινη ομάδα αποδεκατίστηκε εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισαν κάποιοι παίκτες.

Πρώτη η Θωμαΐς εμφάνισε συμπτώματα ίωσης, ενώ λίγο αργότερα δεν αισθάνθηκε καλά και ο Στάθης Σχίζας. Οι δυο τους έμειναν εκτός στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι κανόνες.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, σε περίπτωση νίκης των Κόκκινων, δεν θα παίξουν για την ατομική ασυλία, ενώ σε περίπτωση νίκης των μπλε, θα παίξουν παιχνίδι για την ατομική ασυλία και θα κερδίσουν μόνο την ασυλία και όχι το δικαίωμα να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Έτσι θα προέκυπταν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση και όχι τρεις.

Οι κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν την ασυλία, όμως στην ατομική ασυλία της μπλε ομάδας, ο νικητής της, Άρης Σοϊλέδης, δεν μπορούσε μεν να ψηφιστεί, αλλά δεν είχε και το δικαίωμα να δώσει έναν συμπαίκτη του, καθώς αυτή την εβδομάδα θα έχουμε μόνο δύο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι «λυκοφιλίες», η πικρία για τον Άρη και η αποχώρηση του Τάλα

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και ο Γιώργος Ταλάντσεβ δήλωσε ότι δεν αισθάνεται καλά και παρά το γεγονός ότι έφυγε και επέστρεψε ξανά στην κουβέντα, τελικά ζήτησε να αποχωρήσει από τον χώρο.

Η Στέλλα λοιπόν ανέλαβε να πάρει τη θέση του Τάλα απέναντι στον Άρη μετά την παρεξήγηση που υπήρξε ανάμεσά τους μιλώντας για λυκοφιλίες.

Όταν ο Τάλα επέστρεψε θέλησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας πως εκείνη τη στιγμή που τσακώθηκαν, είχε θυμώσει και πως έβαλε κάποιες παραπάνω σάλτσες από ό,τι θα έπρεπε.

«Δεν το περίμενα να το πει ο αδελφός μου μέσα στο παιχνίδι αυτό το πράγμα» είπε ο Τάλα για τον Άρη, δείχνοντας στενοχωρημένος με τη συμπεριφορά του φίλου του απέναντί του.

Και ήρθε η στιγμή ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ να μπει στο επίκεντρο, με τους συμπαίκτες του να τον κατηγορούν για αρνητισμό.

Η μπλε ομάδα ψήφισε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος θα διεκδικήσει τη θέση του στον Άγιο Δομίνικο απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα.

Τον λόγο πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος είπε για ακόμα μία φορά πως ο πιο σημαντικός λόγος για εκείνον ώστε να συνεχίσει στο παιχνίδι, έχει να κάνει με τη Βρισηίδα.

Φυσικά τον λόγο πήρε και η Βρισηίδα η οποία ζήτησε από το κοινό που τη στηρίζει, να στηρίξει αυτή τη φορά τον Σπύρο Μαρτίκα καθώς δεν θέλει να χάσει τον άνθρωπό της.