Ιδιαιτέρως ήρεμο βρήκαν οι παίκτες του Survivor το συμβούλιο του νησιού κατά το οποίο βγήκε στον τάκο ο Σπύρος Μαρτίκας. «Είχαμε πολύ καιρό να ζήσουμε τέτοιο συμβούλιο» σχολίασε ο Άρης Σοϊλέδης μιλώντας στους συμπαίκτες του αφού επέστρεψαν στις καλύβες τους.

«Από δω και πέρα μόνο τέτοια συμβούλια θα ζούμε γιατί ο ακατανόμαστος έχει φύγει» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εννοώντας την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor και η Βρισηίδα Ανδριώτου έσπευσε να τον… προσγειώσει υπογραμμίζοντας του πως όταν το Survivor γίνει ατομικό όλα θ’ αλλάξουν.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας υποσχέθηκε στους συμπαίκτες του πως θα «σκυλιάσει» για την νίκη στον αγώνα ασυλίας.

Και φυσικά, μετά από μια έντονη ημέρα τι καλύτερο από ένα μασάζ… Αυτό σκέφτηκαν οι παίκτες του Survivor και ζήτησαν από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να επιστρατεύσει τα μαγικά του χέρια και να τους κάνει μασάζ, κι εκείνος δεν αρνήθηκε.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Εμμονή με το να θέλει να μένει στο παιχνίδι έχει πάθει ο Σπύρος Μαρτίκας

Τα βέλη του κατά του Σπύρου Μαρτίκα πέταξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ την επόμενη ημέρα. «Ο Σπύρος έχει μια εμμονή να θέλει να μένει στο παιχνίδι παρ’ όλο που είναι 5 μήνες εδώ πέρα. Από την πρώτη μέρα που ήρθα τον ακούω να λέει ότι θέλει να μείνει άλλη μια εβδομάδα και μετά να φύγω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε στην κάμερα του Survivor πως: «Ακόμα μια φορά υποψήφιος. Δεν πρόλαβα να ηρεμήσω από την πρώτη φορά που ήμουν και σε λίγες μέρες ξανά. Αναμενόμενη αυτή η θέση μου».

Σπύρος Μαρτίκας: Προβλέπω πως θα βγουν «μαχαίρια»

Το ότι τα νεύρα θα χτυπήσουν «κόκκινο» προέβλεψε ο Σπύρος Μαρτίκας τονίζοντας πως δεν ξέρει αν θέλει να το δει. «Προβλέπω μεγάλες αναμετρήσεις, ψυχολογικές αντιπαλότητες και θα βγουν… μαχαίρια. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να είμαι εδώ για να ζήσω μια τέτοια κατάσταση και να πέφτουν στα μάτια μας χαρακτήρες» είπε ο παίκτης και πρόσθεσε πως: «θα έχει ενδιαφέρον η τελική ευθεία αυτού του παιχνιδιού».

Βρισηίδα Ανδριώτου: Είναι ο Σπύρος μου, σπαράζει η φορά μου κάθε φορά που είναι υποψήφιος

Η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα έχουν έρθει κοντά και δεν έχουν διστάσει ν’ ανταλλάξουν φιλιά μπροστά στις κάμερες του Survivor. Η παίκτρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο καλός της είναι γι’ άλλη μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση. «Ήταν σίγουρο ότι ο Σπύρος θα βγει υποψήφιος. Με στεναχωρεί πάρα πολύ και από δω και πέρα, κάθε φορά θα σπαράζει η καρδιά μου. Δεν θέλω με τίποτα να φύγει γιατί μου δίνει δύναμη και είναι ο Σπύρος μου» είπε μεταξύ άλλων.

Οι παίκτες οι οποίοι έχουν δει μπροστά στα μάτια τους το ειδύλλιο του Σπύρου με τη Βρισηίδα φοβήθηκαν, πριν πάνε στον στίβο μάχης, πως η παίκτρια ενδεχομένως να μη θέλει να κερδίσουν οι Μπλε την ασυλία.

Στα μαχαίρια οι «κολλητοί»

Στα μαχαίρια οι «κολλητοί» Άρης Σοϊλέδης και Γιώργος Ταλάντσεβ με τη φιλία να φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν. Οι δυο παίκτες πλέον ανήκουν σε διαφορετικές ομάδες αφού ο Άρης είναι Μπλε και ο Τάλα Κόκκινος. Αυτό σημαίνει πως οι δυο «κολλητοί» κοντράρονται στον στίβο μάχης. Όπως έγινε και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Και μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης να έφτασε πρώτος στον τελικό στόχος, ο Γιώργος Ταλάντσεβ με εύστοχες βολές πήρε τη νίκη. Αυτό έκανε τον ποδοσφαιριστή να μιλήσει για κ…φαρδία του φίλου του και εκείνον ν’ αντιδράσει. Η ένταση ανάμεσά τους στους πάγκους «χτύπησε» κόκκινο ενώ ο Άρης Σοϊλέδης κατηγόρησε το φίλο του για έπαρση. «Ξεκίνησες; Αυτά που έκανες σε άλλους τώρα θα τα κάνεις εδώ;» τον ρώτησε.

Ο Άρης Σοϊλέδης τα «έβαλε» και με τον Σπύρο Μαρτίκα

Και ενώ τα ματσαρίσματα συνεχιζόντουσαν, οι δυο φίλοι βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι και τη νίκη γι’ άλλη μια φορά πήρε ο Γιώργος Ταλάντσεβ, γεγονός που εκνεύρισε τον Άρη Σοϊλέδη. «Έτσι για να μάθει ποιος είσαι» ακούγεται να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας στον Τάλα και ο Άρης που το άκουσε επίσης του φώναξε να προσέξει τα λόγια του.

Οι δυο παίκτες άρχισαν να κινούνται απειλητικά ο ένας προς τον άλλον. «Πρόσεχε!» του φώναζε ο Άρης και ο φαρμακοποιός του τόνισε πως ν’ αποδείξει ότι υπάρχει τύχη. «Για χαλάρωσε Σπυράκο!» φώναζε ο ποδοσφαιριστής.

Οι «Κόκκινοι» νίκησαν τη δεύτερη ασυλία

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας έκαναν την ανατροπή και νίκησαν τη δεύτερη ασυλία επιβεβαιώνοντας τα spoilers.