Η ήττα της Κόκκινης ομάδας και το πρώτο Συμβούλιο της εβδομάδας ανέδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο… βετεράνος του φετινού Survivor βρέθηκε γι’ άλλη μια φορά στον «τάκο» όμως εκτός από το άγχος του για την παραμονή -ή μη- στον Άγιο Δομίνικο, ο φαρμακοποιός έχει να «αντιμετωπίσει» και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο make up artist καταλογίζει στον φαρμακοποιό μία «αδιανόητη εμμονή» να παραμείνει στο Survivor χρησιμοποιώντας μάλιστα όπως λέει, κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να το πετύχει. Την ίδια ώρα, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ρίχνει… βέλη και εναντίον της Βρισηίδας Ανδριώτου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το μοντέλο θέλει να χαθεί η δεύτερη ασυλία για την ομάδα τους, με σκοπό να προστατέψει το έτερον της ήμισυ.

«Ο Σπύρος έχει μια εμμονή να θέλει να μένει στο παιχνίδι. Η Βρισηίδα νομίζω ότι έχει μια αίσθηση σα να θέλει να χάσουμε γιατί θέλει να προστατέψει τον Σπύρο Μαρτίκα» θα πει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα του Survivor.

Και ενώ ο Κωνσταντίνος κάνει την προσωπική του συνέντευξη, η Βρισηίδα Ανδριώτου τονίζει την αυτοπεποίθηση του Σπύρου Μαρτίκα τονίζοντας του πως του αξίζει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο παιχνίδι.

«Δεν θέλω με τίποτα να φύγει γιατί μου δίνει δύναμη και είναι ο Σπύρος μου» θα εξομολογηθεί η νεαρή παίκτρια του Survivor στην κάμερα.

Πόσο πιθανό όμως φαίνεται στον Άρη Σοϊλέδη κάποιος από την ομάδα του να «πουλήσει» τον αγώνα; Θα μπορούσε όντως, να υπάρχει ένα τέτοιο σχέδιο; 

«Εάν καταλάβω ότι σήμερα κάποιος δεν αγωνιστεί με το 100% πραγματικά θα κάνω πολύ μεγάλο χαμό» θα πει ο ποδοσφαιριστής στην κάμερα του Survivor.

Στην συνέχεια οι παίκτες θα μεταφερθούν στον στίβο μάχης όπου θα αγωνιστούν για την ασυλία. Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers η ομάδα που θα κατακτήσει τη νίκη, θα είναι η Κόκκινη και θα στείλουν την Μπλε, ως την ηττημένη στο Συμβούλιο του Νησιού για την ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση.

Η ένταση που υπήρχε κατά τη διάρκεια του αγώνα στους πάγκους και θα και στο Συμβούλιο του Νησιού. Εκεί, η Στέλλα Ανδρεάδου κάνει λόγο για «λυκοφιλίες», αναφερόμενη στον Άρη και τη συμπεριφορά του απέναντι στον Γιώργο Ταλάντσεβ.

«Μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά του Άρη προς τους φίλους του, τις τελευταίες δυο ημέρες. Νιώθω ότι υπάρχουν κάποιες φιλίες και κάποιες λυκοφιλίες. Κάνουν μαχαιρώματα από πίσω» θα πει η Στέλλα Ανδρεάδου.

Τι θέση θα πάρει ο ποδοσφαιριστής απέναντι σε αυτές τις κατηγορίες;

Στη συνέχεια, οι παίκτες θα ψηφίσουν ποιον επιθυμούν να δουν στον τάκο και σύμφωνα με τα ίδια spoilers αυτός που θα διεκδικήσει την ψήφο του κοινού θα είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.