Το ειδύλλιο που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και στη Βρισηίδα Ανδριώτου στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει στο επεισόδιο της Τρίτης (17/5) μια νέα… διαμάχη ανάμεσα στις δυο ομάδες του Survivor.

Να επιστρέψουν οι μπλε από το έπαθλο που κέρδισαν στον Δευτεριάτικο αγώνα περίμεναν οι κόκκινοι στο Survivor κι ο Σπύρος Μαρτίκας εξέφρασε την ανησυχία του για την Βρισηίδα Ανδριώτου, που του έλειψε.

«Ξύπνησα το πρωί κι αναζητούσα την Βρισηίδα, μου έλειψε. Περιμένω να έρθει το μωρό μου, να μου πει πως πέρασε. Αν το χορέψανε οι Τούρκοι… Αν πέρασε καλά. Ότι θα της την έπεσαν είναι σίγουρο τέτοια γυναίκα.»

Από την άλλη ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν έτοιμος να ξεράσει, όπως το έκανε ολοφάνερο, με όσα άκουγε, σημειώνοντας παράλληλα ότι λόγω της παρουσίας του στο Survivor του λείπει η δικιά του κοπέλα.

Ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε Μαρτίκα και Μαίη

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου τώρα εξέφρασε το παράπονό της για τη στάση που κράτησε ο Σπύρος Μαρτίκας όταν η πρωταθλήτρια κωπηλασίας κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Βρισηίδα στο στίβο μάχης.

«Όταν πηγαίναμε να αγωνιστούμε με την Βρισηίδα σε ένα ματσάρισμά μας, ο Σπύρος φώναξε στην Βρισηίδα πάμε Βρισηιδάκι μου, αστέρι μου. Το αρνήθηκε και μου είπε ότι είμαι το φίδι και το δημιουργώ στο μυαλό μου. Ότι κινούμαι ύπουλα, είμαι κουτοπόνηρη και θέλω να δημιουργήσω θέματα. Ρώτησα την Βρισηίδα και το παραδέχθηκε. Όταν έμαθε ο Σπύρος πως η Βρισηίδα το παραδέχτηκε, γύρισε κι είπε δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Τα ίδια και τα ίδια» ανέφερε η Μαίη στο Survivor.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε ότι έπρεπε να πιάσει τον ίδιο και να του τα πει κι όχι στον Γιώργο Ταλάντσεβ.

Ο «κουτσομπόλης» Τάκης «καρφώνει» τη «στρατηγική» Βρισηίδας – Μαρτίκα

Η Μπλε ομάδα του Survivor επέστρεψε στην παραλία από το έπαθλο που απόλαυσε με την τουρκική και το θέμα συζήτησης ήταν η Βρισηίδα που επέστρεψε στον Μαρτίκα.

Η ίδια δήλωσε στο κιου ότι της έλειψε οι δε συμπαίκτες της την «τρόλαραν» μπροστά στον Σπύρο ότι ήταν μόνη της και ότι παρέμεινε «κυρία» παρά το «πέσιμο» Τούρκου παίκτη, όπως είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο εναγκαλισμός τους πάντως ήταν… θερμός.

Ο Τάκης όμως -κατά το συνήθειό του- «κάρφωσε» για άλλη μια φορά τη Βρισηίδα και τον Σπύρο λέγοντας ότι: «Άκουσα να παίζεται άλλο ένα θέατρο του παραλόγου. Είναι τεράστιο θέατρο για να έχουν τηλεθέαση. Δεν βλέπω κάποια σχέση. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι με τον Σπύρο σοβαρά γιατί πριν από δύο εβδομάδες μου είχε δηλώσει ότι είναι ερωτευμένη με τον πρώην της. Μήπως έχουν κάνει ένα σχέδιο πλατωνικού έρωτα;».

Τον κανόνα «των δύο» ενεργοποίησε ο Γιώργος Λιανός και ανέτρεψε το παιχνίδι – Ποιες παίκτριες ευνοούνται;

Οι 12 παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι στο στίβο μάχης για τον πρώτο αγώνα ασυλίας μετά τη νέα μίξη των ομάδων.

Ανατροπή έφερε ο Γιώργος Λιανός αφού ενεργοποίησε τον γνωστό κανόνα «των δύο» όπως ισχύει σε όλα τα Survivor καθώς οι ομάδες συρρικνώνονται.

Έτσι όταν σε μία ομάδα έχουν μείνει μόνο δύο γυναίκες ή δύο άντρες δεν μπορούν να ψηφιστούν και να αποχωρήσουν.

Ανατροπή για τους κόκκινους και ευνοημένες ήταν η Μαίη και η Στέλλα καθώς δεν μπορούν να ψηφιστούν.

Πατρονάρει τους πρώην συμπαίκτες του ο Άρης για να ψηφίσουν στρατηγικά τον Σπύρο δηλώνει ο Τάκης

Η κόκκινη ομάδα έχασε κατά κράτος από τους ξεκούραστους Μπλε στο Survivor και η γκρίνια περίσσευε.

Κόκκινοι και Μπλε πάντως τα έχουν με τον Τάκη.

«Ο Τάκης είναι η Αθηνά του τότε “Κατσαούνης – Μυριέλλα”» είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.

Την πολύτιμη ασυλία στους Κόκκινους κέρδισε η Στέλλα που δεν μπορεί ούτως ή άλλως να ψηφιστεί.

Όπως δήλωσε θέλει να ψηφίσει δίκαια για την ομάδα της.

Ο Άρης από την άλλη έκανε μαθήματα ψηφοφορίας σε Στάθη και Τάλα να ψηφίσουν τον Σπύρο και η Στέλλα να δώσει τον Τάκη στο κοινό.

Όπως είπε η αιτία θα είναι ότι ο Τάκης έχει πέσει αγωνιστικά!

«Σαν Άρης θα σας πρότεινα να βγάλετε τον Σπύρο από την κάλπη» τους είπε και στο κιου ότι επειδή είναι αγαπητός στο κοινό θα μιλήσει στον κόσμο του και θα παραμείνει επειδή ο Τάκης δεν θα έχει ευκαιρία να μιλήσει στον κόσμο» είπε.

Από την άλλη, η Βρισηίδα μάλλον πατρονάρει το κοινό, λέγοντας ότι δεν θέλει να φύγει ο αγαπημένος της ακόμα.

Ο Σπύρος ενημερώθηκε ότι μπορεί να είναι υποψήφιος.

O Τάκης από την άλλη είπε ότι θα ζητήσει να ψηφιστεί για να προλάβει εκείνος να μιλήσει στον κόσμο του. Διαφορετικά θα πιστέψει ότι υπάρχει… συμμορία.

«Ξέρω πράγματα και δεν κρύβω την αλήθεια ποτέ και από κανέναν. Ήδη έχει γίνει συζήτηση με τον Άρη και τους πολίτες της συμμορίας.

Αν βγω από την ασυλία ο κόσμος μου θα έχει μόνο 45 λεπτά να με ψηφίσει» είπε.

«Θέλει να θυματοποιηθεί» είπε ο Μαρτίκας.

Σπύρος Μαρτίκας ο ρομαντικός: Η αφιέρωση που έκανε στη Βρισηίδα – «Ελπίζω να ένιωσες το ίδιο» – «Αυτός ο άνθρωπος μου αρέσει πολύ»

Λίγο πριν από το συμβούλιο, ο Μαρτίκας κάθισε απέναντι από την κάμερα και περιέγραψε την πιο ρομαντική του στιγμή με τη συμπαίκτριά του με άκρως… ποιητικά λόγια.

«Να βλέπεις τον κόλπο της Καραϊβικής και να ονειρεύεσαι. Η πιο ρομαντική στιγμή στιγμή στο Survivor, ελπίζω να ένιωσες κάτι αντίστοιχο και εσύ» είπε απευθυνόμενος στην κάμερα-Βρισηίδα.

Στο Συμβούλιο βέβαια το τρολάρισμα του Γιώργου Λιανού πήγε σύννεφο.

Η Βρισηίδα αποκάλεσε τον Μαρτίκα «αγάπη μου» ενώ η Ασημίνα δήλωσε πρόθυμη να γίνει κουμπάρα.

Ο Γιώργος Λιανός δήλωσε ότι χάνεται ο μεγαλύτερος εργένης του Κερατσινίου.

«Αυτός ο άνθρωπος μου αρέσει πολύ» ομολόγησε η Βρισηίδα.

Είναι σαν να έχεις βάλει την αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση» είπε στην Ασημίνα ο Γιώργος Λιανός.

Η Ασημίνα αποκάλυψε ότι είπε στον Σπύρο ότι θα του κάνει αρραβώνα έξω και εκείνος της απάντησε «μέσα».

«Ήταν προξενιό της Ευρυδίκης» είπε ο Μαρτίκας που αποκάλυψε ότι η Βρισηίδα του πήρε μονόπετρο.

Η Βρισηίδα όμως αποκατέστησε την αλήθεια λέγοντας ότι το δαχτυλίδι στο χέρι του Μαρτίκα είναι της Ευρυδίκης.

Μέχρι και ο Εμμανουήλ αναθεώρησε μπροστά σε όλους λέγοντας ότι πλέον είναι «όλο σωστό».

Στα της ψηφοφορίας τώρα, οι κόκκινοι έβγαλαν στον τάκο για πολλοστή φορά τον Σπύρο Μαρτίκα.

Μάλιστα ο Τάκης Καραγκούνιας αντέδρασε που ο Σπύρος ήταν πρώτος υποψήφιος γιατί θεωρεί ότι θα έχει περισσότερο χρόνο να πείσει τον κόσμο για να παραμείνει, αφήνοντας αιχμές ότι έχει πληρώσει έξω για να τον ψηφίζουν. «Δεν μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έχει μοιράσει τηλέφωνα έξω κι όλοι ξέρουν τι γίνεται με τα πληρωμένα sms για να παραμείνει στο παιχνίδι. Έχουν φύγει τόσοι εις βάρος του για να ζει εδώ παρασιτικά και σαν κηφήνας. Δεν ξέρω πως θα καθαρίσει ο τόπος, αν φύγω. Είμαι ο μόνος που έχω πει για κάθαρση κι έχω πει αλήθειες στον κόσμο και θέλουν να με πετάξουν έξω».

«Με πειράζει το ψέμα, η υποκρισία και όλη αυτή η κακή τακτική σε βάρος μου» συνέχισε ο παίκτης την επίθεσή του.

«Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να με λοιδωρήσουν για να μείνει ο Μαρτίκας. Πειράζει πάρα πολύ η αλήθεια μου αλλά τις επόμενες μέρες θα λάμψει κι άλλη αλήθεια και ας φύγω».

Η Στέλλα όλως παραδόξως έδωσε τον Άρη ότι κατευθύνει τις ψήφους και τότε ο Τάκης σηκώθηκε να φύγει γιατί ένιωσε δικαιωμένος!

Ο Άρης βεβαίως δεν το άφησε να πέσει κάτω.

«Σε έπιασα εγώ και σου είπα για τον Τάκη; Εμένα καις» της είπε. «Δεν είσαι το θέμα μας εσύ του απάντησε…