Η Μαρία Αντωνά ήταν το βράδυ της Παρασκευής (15/4) καλεσμένη στο After Dark και στο «Εξομολογητήριο» απάντησε στις «καυτές» ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά. Ποιο είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό πάνω της αλλά και αν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση. Παράλληλα μίλησε για τον αγαπημένο της Άρη Σοϊλέδη και το Survivor, τονίζοντας ότι ήταν δική της ιδέα, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι το αρχικό σχέδιο ήταν να πάνε μαζί στον Άγιο Δομίνικο.

Ήταν δικιά μου προτροπή να πάει στο Survivor. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία και στο οικονομικό οπότε ήμουν έτοιμη να αντιμετωπίσω σχόλια. Χαίρομαι όταν βλέπω να έχει την αποδοχή αλλά έχει εμένα στην καρδιά του. Δεν ζηλεύω.

Αν ο καλός της παραείναι φιλικός με κάποια συμπαίκτρια «θα το συζητήσουμε όταν έρθει από κοντά».

«Ναι, θα πήγαινα στο Survivor αν μου γινόταν πρόταση. Η πρώτη σκέψη ήταν να μπούμε μαζί. Απλά δεν προχώρησε με μένα».

Καριέρα, σεξ, οικογένεια. «Είμαι στη φάση της ζωής μου που με ενδιαφέρει περισσότερο η οικογένεια, μετά το σεξ και τελευταία η καριέρα».

«Ο πιο σέξι άντρας για μένα είναι ο Γιώργος Καράβας» είπε.

Η Μαρία Αντωνά απάντησε στην ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά σχετικά με το ποια είναι η μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει σχέση αποκαλύπτοντας ότι έχει απαντήσει σε μήνυμα από το κινητό του Άρη Σοϊλέδη.

«Έχω απαντήσει στα μηνύματα σαν να είμαι ο Άρης. Έχω τους κωδικούς του και έχει τους δικούς μου. Όχι όλους! Του το είπα μετά, τα λέω αυτά που κάνω».

«Για μένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια. Την Αντελίνα τη νιώθω σαν να είναι αδελφή μου.

«Προτιμώ να μην κάνω σεξ έναν χρόνο από το να χάνει ο Άρης σε κάθε αγώνισμα» είπε με τόλμη.

«Θεωρώ μία από τις μεγαλύτερες αμαρτίες να είναι μια γυναίκα τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση».

Αν εξαφάνιζε έναν παίκτη από το φετινό Survivor θα ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου. «Έχει φαν κλαμπ αλλά δεν πειράζει, τι να κάνουμε. Έχει έρθει σε κόντρα όχι μόνο με τον Άρη, έχει έρθει και με την Ναυσικά. Έχει αδικήσει πάρα πολύ τη Ναυσικά».

Η Μαρία Αντωνά εξομολογείται ποιο είναι το πιο ακραίο μέρος που έχει κάνει σεξ «το μπαλκόνι του σπιτιού μου», ενώ παράλληλα αποκαλύπτει αν έχει κάνει roleplay «τί είναι αυτό»; ρώτησε και όταν ο Θέμης Γεωργαντάς της εξήγησε απάντησε: «όχι, όχι, δεν το ήξερα. Δεν χρειάστηκε. Είμαι λίγο πυριτανή σε αυτά, ξέρεις».

Η Μαρία Αντωνά συμπληρώνει την φράση. Όπως είπε, ο σύντροφός της κάνει το καλύτερο… μασάζ.