Πιστό στο ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό ήταν το «The Masked Singer» με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά, το βράδυ της Πέμπτης (7/4). Πλήθος εντυπωσιακών μεταμφιέσεων παρέλασε εκ νέου στη σκηνή με τους τέσσερις κριτές – ντετέκτιβ να επιχειρούν να βρουν όλα τα στοιχεία για όσους επώνυμους κρύβονταν από πίσω.

Πιο άνετος από ποτέ μοιάζει στην παρουσίαση ο Σάκης Ρουβάς και το αποδεικνύει επεισόδιο με το επεισόδιο στο λαμπερό σόου μεταμφιέσεων του ΣΚΑΪ.

Όταν ήταν η σειρά της Μέλισσας να εμφανιστεί στη σκηνή για να ερμηνεύσει το κομμάτι «Όλα σ’ αγαπάνε» και οι κριτές προσπαθούσαν να μαντέψουν ποιος ή ποια κρυβόταν πίσω από τη στολή και ενώ το όνομα του Κώστα Μαρτάκη… έπεσε στο τραπέζι, ο Θοδωρής Μαραντίνης εξέφρασε και μια άλλη πιθανότητα. Σκέφτηκε ένα διαφορετικό πρόσωπο να κρύβεται πίσω από αυτή την στολή στο The Masked Singer. Συγκεκριμένα, την σύζυγο του παρουσιαστή, Κάτια Ζυγούλη.

«Αγάπη μου;» αναρωτήθηκε, αρχικά, με χιούμορ ο Σάκης Ρουβάς απευθυνόμενος στην Μέλισσα του The Masked Singer για να προσθέσει πως «καταλαβαίνεις, Θοδωρή, τώρα πως αν είναι η Κάτια και δεν μου το έχει πει, πάμε για διαζύγιο! Είναι αιτία διαζυγίου αυτή».

«Πάγωσε» ο Θοδωρής Μαραντίνης – «Σίσσυ, πού είναι τα παιδιά;»

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο επεισόδιο της Πέμπτης (7/4) του The Masked Singer στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους ντεντέκτιβ του show δεν έκρυψε τις σκέψεις του, όταν είδε στη σκηνή το Cyber Girl, το οποίο είχε αρκετά κοινά στοιχεία με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έχεις πει ότι η παρουσίαση είναι από τα δυνατά σου σημεία.. Σίσσυ, πού είναι τα παιδιά; Θες να μου πεις πού είναι τα παιδιά;» ρώτησε επίμονα το Cyber Girl ο Θοδωρής Μαραντίνης θεωρώντας πως κάτω από τη μάσκα κρύβεται η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν έμεινε εκεί καθώς θέλησε να τηλεφωνήσει στη Σίσσυ Χρηστίδου προκειμένου να δει πράγματι ότι δεν κρύβεται κάτω από το Cyber Girl του The Masked Singer.

«Θα πάρω τηλέφωνο παιδιά», είπε, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου δεν του απάντησε: «Παιδιά δεν απαντάει».

Νέα προσθήκη στο «The Masked Singer» αποτέλεσε ένα πάνγλυκο… μωρό που ήρθε για να ανακατέψει ακόμα περισσότερο την τράπουλα στο σόου!

Στο κλείσιμο, όμως, της βραδιάς, μια μάσκα έμελλε να βγει και να αποκαλυφθεί το πρόσωπο εκείνου ή εκείνης που την φορούσε λίγο πριν αποχωρήσει από το «The Masked Singer».

Έτσι, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς, τις λιγότερες θετικές ψήφους σε αυτό το επεισόδιο συγκέντρωσε η Μέλισσα με αποτέλεσμα να πρέπει να βγάλει την μάσκα και να αποχωρήσει από το λαμπερό σόου του ΣΚΑΪ. Και πίσω από αυτήν κρυβόταν βεβαίως ο Κώστας Μαρτάκης.

Το Twitter είχε καταλάβει από νωρίς ποιος βρίσκεται πίσω από τη μάσκα.