Μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΪ απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «κλέφτρα» που… κουβαλούσε από την προηγούμενη συμμετοχή της στο Survivor αλλά και στην αμοιβή που ακούστηκε πως έλαβε προκειμένου να συμμετάσχει στο reality.

«Ο χαρακτηρισμός “κλέφτρα” με στιγμάτισε και μου ακύρωσε και δουλειές. Μποϊκοτάζ ξεκάθαρα. Βλέπανε τα σχόλια από κάτω στις φωτογραφίες μου που με αποκαλούσαν κλέφτρα, ο άλλος για ποιο λόγο να μου δώσει να κάνω μια δουλειά;» ανέφερε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο και πρόσθεσε: «Ήταν αρκετά τα σχόλια γι’ αυτό ήθελα να τοποθετηθώ τόσο πολύ απέναντι στον Σπύρο, ότι όταν είσαι σίγουρος θα μιλήσεις και θα κατηγορήσεις κάποιον κλέφτη, ψεύτη κλπ. Σπύρο Μαρτίκα ευχαριστώ πολύ, θα κάνω μποϊκοτάζ στα φαρμακεία σου».

«Εγώ δεν είχα κλέψει το ρύζι, το είχα βρει. Μου το έβαλε η παραγωγή; Έτυχε να είναι εκεί; Δεν έχω ιδέα. Δεν το έκλεψα», είπε επίσης το μοντέλο και παρουσιάστρια.

Κάτια Ταραμπάνκο: Απάντησε, πρώτη φορά, για την αμοιβή που πήρε για να μπει στο Survivor

Όταν η Κάτια Ταραμπάνκο μπήκε στο Survivor άρχισαν να διαρρέουν φήμες σχετικά με την αμοιβή που έλαβε από την Acun Medya προκειμένου να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Κάτια Ταραμπάνκο υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο την ήθελε να αμείβεται με 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, μέσω της εκπομπής «Love It» απάντησε, πρώτη φορά, για την αμοιβή που πήρε για να μπει στο Survivor και να αγωνιστεί στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου.

«Μου δίνεις μια πολύ καλά πάσα, προκειμένου να τοποθετηθώ για το συμβόλαιο. Αυτό που γράφεται και θεωρώ πως επηρέασε και τον κόσμο, γιατί με είδε και εκτός για κάποιο διάστημα, δεν ισχύει. Και θα βάλω και μια τελεία εκεί πέρα. Μπήκα στο Survivor, γιατί ήθελα να κλείσω έναν κύκλο. Έφυγα από τους γιατρούς, οπότε έπρεπε να κλείσει ο κύκλος», ανέφερε η Κάτια Ταραμπάνκο.