Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει προκαλέσει στα προγράμματα των σταθμών ντόμινο αλλαγών καθώς όλοι έχουν αναπροσαρμόσει τη ροή τους. Οι ψυχαγωγικές εκπομπές, σε πολλές περιπτώσεις μπήκαν στον «πάγο» και αντικαταστάθηκαν από ενημερωτικές.

Ανάμεσα στις εκπομπές που βρέθηκαν εκτός τηλεοπτικού αέρα ήταν και το Love It της Ιωάννας Μαλέσκου. Σήμερα, Πέμπτη (17/03), το Love It, έπειτα από απουσία αρκετών ημερών επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα και η Ιωάννα Μαλέσκου, στην έναρξη της εκπομπής θέλησε να πει δυο λόγια στους τηλεθεατές.

Ιωάννα Μαλέσκου: Όσα είπε για την πολυήμερη απουσία του Love It

«Να ‘μαστε λοιπόν και εμείς! Καλημέρα φίλες και φίλοι, Πέμπτη σήμερα και ξεκινάμε για ελάτε» είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και υποδέχθηκε τους τηλεθεατές στο τηλεοπτικό της σπίτι.

«Είναι Πέμπτη σήμερα, 17 Μαρτίου και η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια απουσία κάποιων ημερών. Αυτό μας έκανε και με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο αγαπάμε την εκπομπή αυτή και πόσο αγαπάμε την επαφή με τον κόσμο. Όπως καταλαβαίνετε, επειδή είμαστε σε έναν σταθμό του οποίου το dna, όπως όλοι γνωρίζετε, κατ’ εξοχήν είναι ενημερωτικό, ήταν στραμμένο το βλέμμα μας στην ενημέρωση και στις διεθνείς εξελίξεις. Άρα και εμείς αφουγκραζόμενοι αυτή την ανάγκη και τον παλμό, μείναμε για λίγο λίγο πιο μακριά αλλά ταυτόχρονα τόσο κοντά σε αυτά που μας αφορούν όλους» είπε στην συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Όμως επιστρέψαμε κοντά σας, η χαρά μας είναι μεγάλη και σαν να μην πέρασε μια μέρα θα ξεκινήσουμε από αυτά που έχουμε ετοιμάσει και σήμερα για σας. Όλες αυτές τις ημέρες, καλώς ή κακώς, αυτός ο χρόνος ο διαθέσιμος μας έκανε όλους ακόμα πιο πολύ να παρακολουθούμε, να διαβάζουμε, να ακούμε και σίγουρα να θέλουμε να κάνουμε το σχόλιο μας και να τα μοιραστούμε μαζί σας. Έτσι ακριβώς με σεβασμό, υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία και σήμερα θα ξεκινήσουμε την εκπομπή» τόνισε στην συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου.