Οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν αλλάξει τα προγράμματα τους εξαιτίας των εξελίξεων γύρω από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Οι συνεχείς ειδήσεις οι οποίες «βγαίνουν» από την Ρωσία και την Ουκρανία έκαναν τους υπευθύνους των καναλιών να αντικαταστήσουν τις ψυχαγωγικές εκπομπές με ενημερωτικές. Ανάμεσα στις εκπομπές οι οποίες έχουν βρεθεί εκτός τηλεοπτικού αέρα είναι και το Love It του ΣΚΑΪ το οποίο για δεύτερη συνεχή εβδομάδα δεν προβάλλεται.

Η απουσία της Ιωάννας Μαλέσκου και των συνεργατών της από τον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ έκαναν τις φήμες να φουντώσουν σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας. Οι φήμες θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να βρίσκεται εκτός ΣΚΑΪ και με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι υπεύθυνοι να ψάχνουν το πρόγραμμα το οποίο θα αντικαταστήσει το Love It την επόμενη σεζόν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε γι’ άλλη μια φορά στα γραφεία της εκπομπής στον ΣΚΑΪ στο πλευρό των συνεργατών της και θέλησε να διασκεδάσει τις φήμες μέσω ορισμένων instastories τα οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πότε θα κάνουμε εκπομπή;», αναρωτήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της απάντησαν: «Έλα μου ντε. Σύντομα»!

«Κι επειδή γελάνε όλοι εδώ κι επειδή το instagram νομίζω είναι μέσα στο κόλπο, coming soon? Αναρωτήθηκα εγώ. Εντάξει παιδιά;», ρώτησε γελώντας η παρουσιάστρια.