Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 ακολουθεί διαδικασία αποχώρησης και σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται τα πάνω κάτω, αφού υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγουν δύο άτομα και όχι ένα, όπως συνηθίζεται. Πρόκειται λοιπόν, για μια δυσάρεστη εξέλιξη σε περίπτωση που ισχύει η είδηση για την ομάδα των Διασήμων, οι οποίοι τα έχουν βρει σκούρα.

Σήμερα στο τάκο βρίσκονται οι Λάμπρος Κωνσταντάρας, Αθηνά Ευμορφιάδη, Απόστολος Ρουβάς, Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και περιμένουν να ακούσουν από τον Γιώργο Λιανό την τελική ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού.

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν κλειδώσει τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ως το άτομο που φεύγει σήμερα, καθώς φαίνεται ότι δεν έπεισε αυτή την φορά το κοινό για να μαζέψει ψήφους. Μάλιστα, αν υπολογιστεί πως οι αντίπαλοι του, έχουν γνωρίσει την αποθέωση και ειδικά στα τελευταία επεισόδια, τότε είναι λογικό να συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Παρόλα αυτά, η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» έριξε την απόλυτη «βόμβα», καθώς ανέφερε ότι το βράδυ στο συμβούλιο του νησιού, οι κόκκινοι θα αντιμετωπίσουν μια δυσάρεστη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά Ευμορφιάδη θα ανακοινώσει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο για να επιστρέψει στην οικογένεια της, με βάση το ρεπορτάζ της εκπομπής. Εξάλλου, η ίδια έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ την τελευταία φορά «έσπασε» με την κορούλα της, την οποία έχει επιθυμήσει.

Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα σήμερα το βράδυ, το μόνο σίγουρο είναι πως η επόμενη μέρα δεν θα ξημερώσει ωραία για τους Διάσημους.