Ο Θανάσης Μπέλλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor 5. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στη παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την εμπειρία που βίωσε και για ό,τι έγινε πίσω από τις κάμερες.

«Είμαι τρεις μέρες, πριν φύγω, με 39 πυρετό. Έπαθα κάτι που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να το αποκαλύψω. Με πήγαν στο νοσοκομείο και είδαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την καρδιά. Όταν βλέπω ότι αυτό το πράγμα συνεχίζεται για τρεις μέρες…», είπε αρχικά.

Παράλληλα, σημείωσε πως «την πρώτη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο είδαν ότι η καρδιά είναι εντάξει, μου έβαλαν έναν ορό και μου είπαν “Θανάση, συνεχίζουμε”. Όλα αυτά έγιναν σε τρεις μέρες».

«Σε αυτές τις τρεις μέρες εγώ υπέφερα πάρα πολύ. Κάθισα και σκέφτηκα και είδα ότι κάτι δεν μου αρέσει σε εμένα, ένιωθα ότι μέσα μου δεν είμαι καλά, είμαι πολύ άσχημα. Και πήρα την απόφαση να φύγω», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, είπε ότι δεν θέλει να αποκαλύψει περισσότερα, προσθέτοντας ότι «οι γιατροί μού είπαν ότι μπορείς να συνεχίσεις, οπότε εγώ την πήρα την απόφαση».