Νέος έρωτας γεννιέται στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, η «Φάρμα» μετά από αυτόν της Αγγελικής Ηλιάδη και του Γρηγόρη Αναστασιάδη; Αφού στο επεισόδιο της Τετάρτης (2/2) είδαμε μερικά ακόμη ερωτικά πλάνα με την τραγουδίστρια και τον personal trainer, «έσκασε» και το νέο φλερτ. Αυτή τη φορά ο λόγος για τον Κουτσαβάκη και τη Νάιρα Αλεξοπούλου.

Τι συνέβη όμως μεταξύ τους και τα «πειράγματα» από τους συμπαίκτες τους δεν είχαν τελειωμό; Φαίνεται, λοιπόν, ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια ανάμεσά τους, την οποία παρατήρησαν οι συμπαίκτες τους.

Ο Κουτσαβάκης έκανε μια βόλτα από το κρεβάτι της Νάιρα το βράδυ που πέρασε, ωστόσο δεν κοιμήθηκαν μαζί, όμως αυτό ήταν αρκετό ώστε να νιώσει προσβεβλημένος ο παίκτης όταν οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το… ψάρεμα.

«Τι έγινε χθες το βράδυ» ρώτησαν τη Νάιρα οι συμπαίκτες της την ώρα του φαγητού και στη συνέχεια: «Κοιμηθήκατε με τα ρούχα;».

«Από μόνος μου παιδιά εγώ πήγα» πετάχτηκε ο Κουτσαβάκης και η Σάσα Μπάστα απευθύνθηκε στη συμπαίκτριά της: «Στο κρεβάτι μας μωρή, μοιχαλίδα;»

«Ήρθε, μου έκανε λίγο χαδάκι έτσι, και μετά πήγε πάνω και κοιμήθηκε στο κρεβάτι του» ανέφερε η παίκτρια, αλλά οι λοιποί συνέχιζαν «Αυτό μόνο;», για να λάβουν την απάντηση: «Ε, τι άλλο να κάνει;»

«Χθες υπήρχε πείραγμα, μας πειράζανε και τα κορίτσια, έλα, πήγαινε, κάνε, ράνε. Εμένα, πάντως, μου αρέσει που τον πειράζω, έτσι και τον βλέπω λίγο να κοκκινίζει» δήλωσε στην κάμερα η Νάιρα Αλεξοπούλου γελώντας.

«Με προσβάλλετε μόνο που πονηρεύεστε ότι υπάρχει ενδεχόμενο. Με προσβάλλετε, θέλω να φύγω, θέλω ένα αμάξι να φύγω τώρα. Σας παρακαλώ φέρτε μου ένα αμάξι να φύγω τώρα, να πάω στην κοπέλα μου» φώναζε ο Κουτσαβάκης μεταξύ σοβαρού και αστείου με τη Νάιρα δίπλα του να ξεκαρδίζεται στα γέλια και να του λέει σπρώχνοντας τον «έλα να σε πάω στην κοπέλα σου» και εκείνος να της απαντάει: «μη με ακουμπάς».