Για ένα ακόμη βράδυ Παρασκευής (21/1) η εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά μαζί με τον ταλαντούχο Λάμπρο Φισφή, υποδέχθηκαν το τηλεοπτικό κοινό στο πλατό του DWTS.

Οι έξι celebrities που είχαν παραμείνει μέχρι την έναρξη της βραδιάς στο σόου μαζί με τους παρτενέρ τους παρουσίασαν εκπληκτικές και πολύ απαιτητικές χορογραφίες με στόχο να «κερδίσουν» τους τέσσερις κριτές Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου, Μαρίνα Λαμπροπούλου και Στέφανο Δημουλά. Οι special guests της βραδιάς είχαν άρωμα GNTM κι ήταν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που χάρισε μια δυναμική χορογραφία ως άλλη Shakira

Αλλά και ο Άγγελος Μπράτης μια πολύχρωμη, funky και ανατρεπτική χορογραφία.

Η κριτής του GNTM, μάλιστα, εντυπωσίασε με τις χορευτικές της ικανότητες. Μετά την χορογραφία της, η Ισμήνη στάθηκε στο πλευρό της Βίκυς Καγιά για να μιλήσει για την εμπειρία της κι η δεύτερη δεν άντεξε να μην την πειράξει: «Σου άρεσε; Δεν πιστεύω να έρθεις κι εδώ και να μου πάρεις τη δουλειά;»

Τα έξι αστέρια και οι χορευτικοί τους παρτενέρ παρουσίασαν επί σκηνής δύο εκρηκτικά team dances σε μία πολύ ξεχωριστή μονομαχία στο ballroom. Στόχος των ζευγαριών ήταν να αποφύγουν την απαιτητική διαδικασία του Dance Off, που θα τους έφερνε αντιμέτωπους με τους κριτές.

Οι κριτές για την ακρίβεια αποθέωσαν τη Βασιλική Μιλλούση

Αντίθετα η salsa της Μπέσσυς Αργυράκη δεν… πέτυχε

Βαρθαλίτης σε Δημουλά: «Αυτό που λες με προσβάλλει!»

Η πιο έντονη στιγμή της βραδιάς ήταν ανάμεσα στον Στέφανο Δημουλά και στον Σταύρο Βαρθαλίτη για την χορογραφία που παρουσίασε ο τελευταίος με την παρτενέρ του. Ο κριτής ισχυρίστηκε πως η χορογραφία περιείχε κάποια πρότυπα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κι η έντονη αντίδραση του Σταύρου Βαρθαλίτη δεν άργησε να έρθει.

Σ.Δ.: Ήρθαμε σε πολύ συγκεκριμένα όρια που είναι πολύ αντίθετα στα πιστεύω μου. Πως όμως μπορείς να σεβαστείς μια μορφή τέχνης όταν δεν σέβεται τον ίδιο τον άνθρωπο;

Σ.Β.: Μην το πάμε εκεί. Δουλέψαμε πολύ με την Μαρία από χορογραφίες που είχαμε δημιουργήσει. Για τον σεβασμό που λέμε.

Σ.Δ.: Όπως και να έχει, τα δικά μου μάτια έβλεπαν ότι πήγαινε πολύ καλά σε μια προώθηση κάποιων προτύπων που για εμένα δεν πρέπει να παρουσιάζονται. Αυτό μου χτυπά πολύ αρνητικά σε όλη την παρουσίαση.

Σ.Β.: Με προσβάλλει αυτό που λέτε και παρεξηγούμαι τώρα. Ούτε αυτό το δέχομαι. Είναι βαρύ αυτό που λέμε, είμαστε στο DWTS. Όχι!

Σ.Δ.: Στους ρόλους σας ήσασταν εξαιρετικοί. Ξέρετε πόσες φορές έχω παίξει εγώ τον κακό; Δεν μιλώ για εσάς αλλά για την μορφή τέχνης και το στυλ του.

Σ.Β.: Ναι αλλά ο τρόπος που λέγεται είναι υποτιμητικός. Είμαι πολύ ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα Στέφανε, δεν μπορώ να το ακούω καν. Τρέμει η φωνή μου κι είναι πολύ σπάνιο γιατί είμαι πάρα πολύ ψύχραιμος.

Σ.Δ.: Ζητώ χίλια συγγνώμη, δεν το έκανα για να προσβάλω εσάς. Απλά κάποια πράγματα με έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση.

Σε εκείνο το σημείο διέκοψε η Βίκυ Καγιά για να κατευνάσει τα πνεύματα.

«Τα μάζεψε» ο Στέφανος Δημουλάς – «Έπεσα σε τεράστιο ατόπημα, ήταν μεγάλο λάθος»

Λίγο μετά ο κριτής ζήτησε συγνώμη από τον Σταύρο Βαρθαλίτη για την αυστηρή κριτική που του άσκησε, σε σημείο που τον προσέβαλε.

Ο κριτής του σόου χορού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συγγνώμη. Μπορώ να πάρω λίγο τον λόγο; Πριν στην κριτική του Σταύρου και της Μαρίας, έπεσε σε τεράστιο ατόπημα. Θα ήθελα να το διορθώσω, όσο μπορώ. Διατύπωσα με έναν πολύ χονδροειδέστατο τρόπο αυτό που ήθελα να πω. Σας προσέβαλα και δεν ήθελα καθόλου να γίνει αυτό. Δεν ήταν η πρόθεσή μου κι ήταν πολύ λάθος η διατύπωσή μου. Είστε εξαίρετοι και μπορείτε να πάτε πολύ μπροστά.

Προσπαθώ να χειρίζομαι τον λόγο στα επεισόδια με όσο περισσότερη άνεση μπορώ. Νομίζω ότι αυτήν την φορά έκανα ένα πολύ μεγάλο λάθος. Χωρίς ίχνος καυχησιολογίας θέλω να σας πω ότι έκανα λάθος. Θέλω να με συγχωρήσετε.»

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης του είπε ότι όλα είναι καλά και το θέμα έκλεισε εκεί.

Η ανατροπή στην αποχώρηση

Στο τέλος δύο ζευγάρια που τερμάτισαν τελευταία στην βαθμολογία και βρέθηκαν αντιμέτωπα με την αποχώρηση ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη κι ο Έντουαρντ Στεργίου και τότε έγινε η έκπληξη. Η Μπέσσυ ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Παραχώρησε την θέση της στον Έντουαρντ και στην παρτενέρ του γιατί, όπως ανέφερε, θέλει να δώσει χώρο στους νεότερους.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη και ηλικιακά να φτάσω εδώ και ένα μήνυμα που προσπάθησα να δώσω και το έδωσα νομίζω, να ξεχυθούν όλες οι γυναίκες και οι άνδρες της ηλικίας μου και να χορέψουν. Πέρασα υπέροχα και νιώθω την ανάγκη να δώσω τόπο στα νιάτα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες και να παραχωρήσω τη θέση μου. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω, θα ήθελα να δω στα μάτια ενός νέου παιδιού τη συνέχεια στο παιχνίδι» είπε η τραγουδίστρια.

«Τα λόγια είναι περιττά, την ευχαριστώ πάρα πολύ, χάρηκα που σε γνώρισα» δήλωσε ο Έντουαρντ, με την Έλενα Λιζάρδου να δακρύζει και τον Στέαφνο Δημουλά να της λέει «είσαι η έμπνευσή μου για το υπόλοιπο της ζωής μου».

«Ήταν κάτι που μου βγήκε τώρα, δεν το σκεφτόμουν μέρες πριν» συμπλήρωσε η Μπέσσυ Αργυράκη.