Η Ανδρομάχη παραχώρησε την Τρίτη (04/01) συνέντευξη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει πέσει και εκείνη θύμα revenge porn από πρώην σύντροφό της.

Αρχικά η καλλιτέχνης σχολίασε το θέμα της εμφάνισης και το κατά πόσο αυτό παίζει… ρόλο στα επαγγελματικά της: «Ζούμε στην εποχή της εικόνας, είναι απαραίτητο να φαίνεσαι όμορφη αναγκαστικά, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι το μόνο που μετράει βέβαια. Ωστόσο ανοίγει πόρτες» δήλωσε, ενώ σε ερώτηση για σχόλια που δέχεται στα social media στάθηκε σε ένα που έλαβε προ ετών και το οποίο όπως τόνισε ήταν αφυπνιστικό για το επόμενο βήμα στο επάγγελμά της.

«Ένα σχόλιο που είχα λάβει ήταν αφυπνιστικό, το έλαβα πριν από 5 ή 6 χρόνια περίπου. Ενώ είχα ξεκινήσει τη δουλειά μου ως τραγουδίστρια, ανέβαζα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με τοπία και άλλα που δεν είχαν σχέση με τη δουλειά μου. Ένα μήνυμα από ένα κορίτσι τότε με προέτρεψε να προβάλλω περισσότερο το τραγουδιστικό κομμάτι, γιατί αυτό έκανα και ήθελα να κάνω» τόνισε η Ανδρομάχη, η οποία ακολούθησε τη συμβουλή της… φίλης της.

Η τραγουδίστρια στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια πολύ άσχημη περίοδο της ζωής της, κατά την οποία έπεσε θύμα revenge porn. «Ήμουν μικρή κι είχαν διαρρεύσει κάποιες φωτογραφίες. Το έχω ωραιοποιήσει μέσα μου, με την άποψη πως έγινε κατά λάθος, χωρίς να το θέλει και όχι εσκεμμένα για να μπορέσω να συγχωρέσω και να ξεχάσω. Δε νομίζω, ωστόσο, ότι υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή για έναν άνθρωπο από το να κάθεται ας πούμε σε μια καφετέρια και να πιστεύει ότι ο άλλος που είναι απέναντί του βλέπει εκείνη την ώρα στο κινητό του κάποια προσωπικά σου στιγμιότυπα. Έτσι ένιωθα όταν βγήκε αυτό προς τα έξω. Τρελαίνεσαι» ανέφερε η Ανδρομάχη και πρόσθεσε:

«Είχα περάσει πολύ άσχημα. Φοβόμουν να μην το μάθουν οι γονείς μου, έλεγα ότι τώρα θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα το πούνε στην μαμά και στον μπαμπά. Με τρόμαζε, δεν ήταν ευχάριστη περίοδος. Αυτό που συνέβη μου βγήκε στη συνέχεια σε δημιουργία, άρχισα να γράφω ποιήματα, τραγούδια, στίχους» ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Love It» και επεσήμανε στη συνέχεια πως οτιδήποτε δυσάρεστο της έχει συμβεί μέχρι τώρα στη ζωή της, εκείνη για να αντιμετωπίσει ψυχολογικά την πίεση έβγαζε τα συναισθήματά της στη δημιουργία.

Οταν το έμαθαν οι γονείς της ήταν αργά για να ασχοληθεί δικαστικά: «δεν υπάρχει σεβασμός προς τον άνθρωπο, δεν υπάρχει μεταξύ μας, δεν ξέρω πώς να το πω, καταννόηση, υπάρχει αναισθησία; Ο κόσμος έχει γίνει πολύ άγριος» κατέληξε η Ανδρομάχη, το καινούργιο τραγούδι της οποίας ονομάζεται «Το Βάσανο».