Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσαν την Πέμπτη (30/12) στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη τα μέλη του συγκροτήματος REC. Οι τραγουδιστές έκαναν μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την ενδοοικογενειακή βία.

«Τα πιο αγαπημένα Χριστούγεννα ήταν τα πρώτα με την κόρη μου. Είναι μια αναμενόμενη και τετριμμένη απάντηση. Η κόρη μου ήταν το πρώτο αστέρι που μπήκε στην κορυφή του δέντρου. Είμαι ο Άγιος Βασίλης της και ο φύλακας άγγελός της.

Μεγάλωσα χωρίς τον πατέρα μου, δεν μπορεί να σου λείπει κάτι που δεν έχεις γνωρίσει. Μου έλειπε το πρότυπο. Είχα έναν φόβο στην αρχή μη γίνω σαν τον πατέρα μου, που παράτησε τη μητέρα μου και εξαφανίστηκε. Αν περάσει μπροστά μου ο πατέρας μου, δε θα τον αναγνωρίσω, δεν έχω ιδέα τι μορφή έχει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Λουμάκης.

«Νιώθω πολύ τον Άρη, είχα τον πατέρα μου μέχρι τα 16 αλλά ήταν τόσο έντονη η ενδοοικογενειακή βία. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να γίνω γονιός εύχομαι να γίνω το αντίθετο από τον πατέρα μου. Ασκούσε σε όλους μας βία, στη μητέρα μου και σε εμένα και τα 2 αδέλφια μου», δήλωσε με τη σειρά του ο Mike.