Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε την Πέμπτη (30/12) στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το DWTS, στο οποίο δεν πέρασε καλά, εξηγώντας και τους λόγους για την άσχημή της εμπειρία, ενώ αναφέρθηκε και στον Παντελή Καναράκη με τον οποίο δεν έχει καμιά επαφή, ύστερα από την αποχώρησή της από την παράσταση, στην οποία θα έπαιζε.

Η ηθοποιός αρχικά δήλωσε: «Τα Χριστούγεννα φέτος για μένα είναι… τρομερά, νομίζω όμως ότι έχουμε μπει στην αρχή του τέλους. Αυτό που με τρομάζει πιο πολύ είναι ότι θα περάσω τη γιορτή μου μόνη μου. Σε όλη μου τη ζωή σχεδίαζα για να μου φύγουν τα νεύρα. Και τις περισσότερες φορές σχεδίαζα εσώρουχα, μαγιό. Έτσι αποφάσισα πέρυσι που βρέθηκα χωρίς δουλειά να ξεκινήσω τη δική μου σειρά.

Μου έχει συμβεί να δυσκολεύομαι να πληρώσω το ενοίκιο. Οι ηθοποιοί τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα αν δεν κάνουν δύο και τρεις δουλειές. Δεν πέρασα πολύ καλά στο DWTS. Υπήρχαν άνθρωποι εκεί που δεν με συμπαθούσαν πολύ εκείνη την περίοδο και μου το έβγαλαν ξινό», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Ενώ για την αποχώρησή της από την παράσταση του Παντελή Καναράκη, τόνισε: «Με τον Παντελή Καναράκη δεν μιλάμε, φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα συζητηθεί αυτό που έγινε. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμη να του μιλήσω».

Ο οικονομικός εκβιασμός

Η Βίκυ Κάβουρα είχε καταγγείλει ότι δέχτηκε οικονομικό εκβιασμό, αναγκάζοντάς την να αποχωρήσει από την παράσταση του Παντελή Καναράκη, για την οποία έκανε πρόβες εδώ και δύο μήνες. Όπως είχε δηλώσει, πραγματικά συγκλονισμένη η ηθοποιός, της άλλαξαν το μισθολογικό καθεστώς και μάλιστα της είπαν «μωρό μου, τόσο μπορώ και άμα θες».

Στις καταγγελίες της τώρα κλήθηκε να απαντήσει ο θεατρικός παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έχω μιλήσει με τον κύριο Καναράκη για να αναλάβουμε την παραγωγή του έργου του αλλά ακόμη επεξεργαζόμαστε την πρότασή του. Εγώ δεν έχω μιλήσει με την κυρία Κάβουρα».

Ακολούθησε δε, και δεύτερη τοποθέτηση επί τους θέματος από την ηθοποιό, η οποία επέμεινε στην καταγγελία της. «Αλλάξαμε παραγωγό κι ενώ συνέχιζα δύο μήνες πρόβες, ξαφνικά ένα βράδυ άλλαξε το οικονομικό. Ήταν ήδη χαμηλός ο μισθός, δεν θα έφευγα αν δεν ήταν προσβολή και το ποσό που μου πρότειναν και ο τρόπος που μου το είπαν» ανέφερε στο Πρωϊνό του ANT1.