Οικονομικό εκβιασμό κατήγγειλε πρόσφατα η Βίκυ Κάβουρα η οποία όπως εξομολογήθηκε αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την παράσταση του Παντελή Καναράκη. Η ηθοποιός, το πρωί της Τρίτης (07/12) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 και ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα από τους παρουσιαστές Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα.

«Έγινε αυτό που συμβαίνει πολλές φορές στο θέατρο, αλλά δεν το λέει κανείς. Συμβαίνει πολλές φορές να κάνεις πρόβες και να μη συμμετέχεις στο τέλος στην παράσταση ή άσχημες συμπεριφορές και οικονομική αντιμετώπιση», είπε η Βίκυ Κάβουρα και συνέχισε: «Αλλάξαμε παραγωγό κι ενώ συνέχιζα δύο μήνες πρόβες, ξαφνικά ένα βράδυ άλλαξε το οικονομικό. Ήταν ήδη χαμηλός ο μισθός, δεν θα έφευγα αν δεν ήταν προσβολή και το ποσό που μου πρότειναν -προσβολή Φαίη- και ο τρόπος που μου το είπαν».

«Ισχύει το 250 ευρώ τον μήνα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και η Βίκυ Κάβουρα απάντησε με νόημα: «Δεν θα πω… Ισχύει… Δεν θέλω να απαντήσω, αλλά κατάλαβες. Είναι ένα προσβλητικό ποσό που σε αναγκάζει να φύγεις».