Προ των ευθυνών του θα βρεθεί ο Ισίδωρος και αυτό θα το έχει προκαλέσει η Αντιγόνη. Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της «Γης της ελιάς» αναμένονται καταιγιστικές. Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega είδαμε πως: Ο Δημήτρης αναγκάζεται να εξαγοράσει την Άννα για να βγάλει τον Ανέστη από το κρατητήριο κι έτσι οι ενενήντα χιλιάδες ευρώ επιστρέφουν και πάλι στα χέρια της. Η Μαρία βάζει σε προβληματισμό την Αθηνά, καθώς υποστηρίζει πως η διαθήκη του Ιπποκράτη έχει «μαγειρευτεί» από κάποιον.

Η Ελένη κάνει φιλότιμες προσπάθειες να προσεγγίσει τον Στέφανο, αλλά αυτός δείχνει να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τη Μυρτάλη. Κι η Μυρτάλη, όμως, δεν παύει να τον σκέφτεται, ενώ η Μαρίνα την προτρέπει να τον διεκδικήσει πριν τον χάσει οριστικά. Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ότι πίσω από τους θανάτους των ηλικιωμένων βρίσκεται μια καλοκουρδισμένη επιχείρηση δολοφόνων. Η Μαρία αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη και τον παίρνει τηλέφωνο. 

Στο μεταξύ, φτάνει η μέρα των εγκαινίων στο καινούργιο μαγαζί της Αρετής. Όλη η Αρεόπολη εύχεται τα καλορίζικα στην οικογένεια Καπερνάρου. Ο Λυκούργος, που έχει υποδεχτεί την κόρη και το εγγόνι του, έχει να αντιμετωπίσει τα κουτσομπολιά της μικρής κοινωνίας σχετικά με τον χωρισμό της από τον άντρα της. Τέλος, η Αντιγόνη πηγαίνει στον Ισίδωρο και του ανακοινώνει τις υποψίες της πως είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Τι θα δούμε απόψε στη «Γη της ελιάς» στις 21:00 στο Mega

Η Αντιγόνη φέρνει τον Ισίδωρο προ των ευθυνών του, αλλά εκείνος αρνείται να παραδεχτεί την αλήθεια. Ο Ισίδωρος πιέζει την Αθηνά να του πουλήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά, για μια ακόμα φορά. Παράλληλα, η Ιουλία προτρέπει τον Μάνο και τον Ισίδωρο να κάνουν εκείνοι την υπέρβαση και να παραχωρήσουν ένα ποσοστό στη Μυρτάλη, αλλά και οι δύο είναι αρνητικοί. Η Αρετή προτρέπει την Ελένη να πολιορκήσει τον Στέφανο πιο επίμονα και να παλέψει για να τον κερδίσει. Η Ισμήνη αρχίζει να συνηθίζει την νέα της πραγματικότητα και αργεί να ενταχθεί στην παρέα των κοριτσιών, οι οποίες την καλοδέχονται. Η Αθηνά συναντιέται με την οικογένεια Βρεττάκου για την μοιρασιά των κοσμημάτων της θυρίδας και, προς έκπληξη όλων, τα παραχωρεί στη Μυρτάλη. Ο Στέφανος ανακαλύπτει πως ο πατέρας του του λέει ψέματα… 

Η Αναστασία βλέπει τον Φίλιππο και τη Βασιλική σε κρυφό ραντεβού και προειδοποιεί την Άννα πως, αν τους πάρουν χαμπάρι η Χάιδω και η Αρετή, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος ανάμεσα στις οικογένειες. Η Βασιλική τρομοκρατείται και πιέζει τον Φίλιππο να μιλήσουν στους δικούς τους πριν το μάθουν από αλλού. Ο Ισίδωρος ανησυχεί για τον διασυρμό του, σε περίπωση που η Αντιγόνη μιλήσει για το παρελθόν. Ο Στέφανος συναντά, τυχαία, τη Μυρτάλη, αλλά το κλίμα μεταξύ τους εξακολουθεί να είναι βαρύ. Η Χάιδω κάνει εκκαθάριση στα έγγραφα του Πέτρου και πέφτει πάνω σε ύποπτες φωτογραφίες μιας νεαρής κοπέλας. Ο Μάνος δίνει τέλος στην απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημήτρη και του ανακοινώνει την απόλυσή του.