Για τις καταιγιστικές εξελίξεις που αναμένονται στη σειρά του Alpha «Σασμός» μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη την Τετάρτη (13/10) η Ευγενία Σαμαρά.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day»: «Η Στέλλα και η Αργυρώ θα συναντηθούν γνωρίζοντας η μία ποια είναι η άλλη».

«Η Στέλλα δεν θέλει να κρατήσει το παιδί»

Αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της Στέλλας η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά που την υποδύεται δήλωσε πως δεν θέλει να κρατήσει μόνη της το παιδί του Αστέρη. «Αυτή είναι η σκέψη της, δεν θέλει να το κρατήσει, της θυμίζει την ιστορία τους, που δεν είναι τόσο ευχάριστη για την ίδια, κι ενώ έχει πάρει την απόφαση… έρχεται η ανατροπή» είπε.

«Το συναίσθημά της της Αργυρώς δεν θα κλονιστεί, αλλά σίγουρα νιώθει ενοχή και τύψεις» εξηγεί η Ευγενία Σαμαρά για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Στέλλας.

Θα παραμείνει η Στέλλα ερωτευμένη με τον Αστέρη;

«Παρά το ότι δεν μπορεί να το καταλάβει, γιατί κυριαρχεί ο θυμός ο οποίος είναι μεγάλος και η στεναχώρια ακόμη μεγαλύτερη, τα συναισθήματα δεν φεύγουν τόσο εύκολα. Αυτό συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Δεν μπορείς να κάνεις delete στα συναισθήματα τόσο εύκολα» επισημαίνει η ηθοποιός.

«Είναι εξαιρετικό, εκπληκτικό, όλο αυτό που συμβαίνει, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Μου μιλάνε, με σταματάνε στο δρόμο, γίνεται χαμός, μου τηλεφωνούν φίλοι. Αισθανόμαστε ότι όλος αυτός ο κόπος, η προσπάθεια, η αγάπη που έχουμε βάλει, η δουλειά μας έχει ανταπόκριση» είπε κλείνοντας η Ευγενία Σαμαρά μιλώντας για την αναγνωρισιμότητα που βιώνει λόγω της συμμετοχής της στη σειρά «Σασμός».

Η σειρά «Σασμός» προβάλλεται από τον Alpha στις 21:00 από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης της Ευγενίας Σαμαρά