Για τις καταιγιστικές εξελίξεις που αναμένονται στη σειρά του Alpha «Σασμός» μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη την Τετάρτη (13/10) η Ευγενία Σαμαρά.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day»: «Η Στέλλα και η Αργυρώ θα συναντηθούν γνωρίζοντας η μία ποια είναι η άλλη».

«Η Στέλλα δεν θέλει να κρατήσει το παιδί»

Αναφερόμενη στην εγκυμοσύνη της Στέλλας η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά που την υποδύεται δήλωσε πως δεν θέλει να κρατήσει μόνη της το παιδί του Αστέρη. «Αυτή είναι η σκέψη της, δεν θέλει να το κρατήσει, της θυμίζει την ιστορία τους, που δεν είναι τόσο ευχάριστη για την ίδια, κι ενώ έχει πάρει την απόφαση… έρχεται η ανατροπή» είπε.

«Το συναίσθημά της της Αργυρώς δεν θα κλονιστεί, αλλά σίγουρα νιώθει ενοχή και τύψεις» εξηγεί η Ευγενία Σαμαρά για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Στέλλας.

Θα παραμείνει η Στέλλα ερωτευμένη με τον Αστέρη;

«Παρά το ότι δεν μπορεί να το καταλάβει, γιατί κυριαρχεί ο θυμός ο οποίος είναι μεγάλος και η στεναχώρια ακόμη μεγαλύτερη, τα συναισθήματα δεν φεύγουν τόσο εύκολα. Αυτό συμβαίνει και στην πραγματική ζωή. Δεν μπορείς να κάνεις delete στα συναισθήματα τόσο εύκολα» επισημαίνει η ηθοποιός.

«Είναι εξαιρετικό, εκπληκτικό, όλο αυτό που συμβαίνει, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Μου μιλάνε, με σταματάνε στο δρόμο, γίνεται χαμός, μου τηλεφωνούν φίλοι. Αισθανόμαστε ότι όλος αυτός ο κόπος, η προσπάθεια, η αγάπη που έχουμε βάλει, η δουλειά μας έχει ανταπόκριση» είπε κλείνοντας η Ευγενία Σαμαρά μιλώντας για την αναγνωρισιμότητα που βιώνει λόγω της συμμετοχής της στη σειρά «Σασμός».

Η σειρά «Σασμός» προβάλλεται από τον Alpha στις 21:00 από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης της Ευγενίας Σαμαρά

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.