Η γεμάτη πάθος σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη κλονίζεται. Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Στέλλας φέρνει τα πάνω – κάτω με τις εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που θα προβληθεί στις 21:00 από τον Alpha να είναι καταιγιστικές.

Η συνάντηση του Μαθιού με τον Πέτρο τελειώνει ειρηνικά. Ο Πέτρος όμως και η Μαρίνα φοβούνται ακόμα.

Σασμός: Η Στέλλα ζητά εξηγήσεις από τη μητέρα της

Στο 23ο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» η Στέλλα ζητάει εξηγήσεις από την μητέρα της για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στον Αστέρη. Δεν ξέρει όμως εάν τελικά θα κρατήσει το παιδί.

Η συμπεριφορά του Αστέρη προς την αγαπημένη του Αργυρώ αλλάζει με την ίδια να τον πιέζει να μάθει τι έχει συμβεί. Ο νεαρός λυγίζει και της μιλάει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της πρώην του.

Η Καλλιόπη βρίσκει την Βασιλική και την νουθετεί να αραιώσει τις επισκέψεις του Μαθιού στο σπίτι της. Η Βασιλική σκέφτεται ότι η Καλλιόπη έχει δίκιο. Ο Αντώνης με την Ντίνα κανονίζουν να πάνε εκδρομή. Ο Γιώργης δίνει λόγο με τη Θοδώρα και το γιορτάζουν με όλη την οικογένεια σε ένα δείπνο, όμως κάτι απρόβλεπτο χαλάει τη βραδιά.

Δείτε το sneak preview:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.