Μια έκπληξη για τους τηλεθεατές αλλά και τους διαγωνιζόμενους στο GNTM 4 έκρυβε το αποψινό επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας του Star Channel.

Συγκεκριμένα, τα υποψήφια μοντέλα του διαγωνισμού μπήκαν στο στούντιο για να κάνουν άλλη μια επαγγελματική φωτογράφιση όμως η Μελίνα ζήτησε να βγει για λίγο έξω από το χώρο.

Αμέσως επικράτησε αναστάτωση καθώς όλοι αναρωτήθηκε τι είχε συμβεί στην παίκτρια. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέλαβε να μιλήσει στην παίκτρια ώστε να δει τι έπαθε και γιατί ζήτησε να βγει από το στούντιο.

«Είναι κάτι που με βαραίνει πάρα πολύ και αναγκάζομαι να φύγω. Δεν μπορώ να διαχειριστώ το άγχος μου. Εδώ  και δύο χρόνια δε μου έχει συμβεί, αλλά ο διαγωνισμός που δημιουργεί άγχος και πίεση και μου εμφανίστηκε ξανά. Με έπιασε ταχυκαρδία. Από τη στιγμή που δήλωσα πως θέλω να φύγω νιώθω πως μου έχει φύγει ένα μεγάλο άγχος. Είναι το σωστό timing. Πρέπει να φύγω και να το αντιμετωπίσω» είπε το νεαρό μοντέλο στη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Μετά την συζήτηση τους, οι δυο τους επέστρεψαν στο στούντιο και η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανακοίνωσε πως η Μελίνα αποχωρεί από το GNTM 4 για λόγους υγείας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.