Στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού» ο Μαθιός εξομολογήθηκε στη Βασιλική πως για 20 ολόκληρα χρόνια, την αγαπούσε αλλά δεν της το έλεγε.

Και φυσικά στο τέλος της εξομολόγησης τη φίλησε με πάθος και εκείνη ανταποκρίθηκε όσο και αν είχε τις αναστολές της αρχικά.

«Από εκείνη τη μέρα, από τότε που σε αρραβωνιάσανε, για μένα είναι σα να μην πέρασε μια μέρα. Δεν σε έχω βγάλει από το μυαλό μου 20 χρόνια τώρα. Και νύφη σε είδα. Και λεχώνα με το παιδί αγκαλιά σε είδα και μαυροφορεμένη να κλαις πάνω από τον τάφο του θειου σου. Πότε να γελάς, πότε να κλαις. Τώρα θα στα πω όλα. Θα σου πω όλα αυτά που έχω μέσα στην καρδιά μου. Εσύ το ξέρεις. Άλλη γυναίκα δεν έχω κοιτάξει όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο εσένα έχω στην καρδιά μου» της είπε λίγο πριν τη φιλήσει.

Το παθιασμένο φιλί του Μαθιού, στη μεγάλη του αγάπη, τη Βασιλική έκανε το twitter να αναριγήσει και τα τιτιβίσματα έπεσαν «βροχή».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.