Το πρόσωπο του δολοφόνου του Στεφανή αποκαλύφθηκε στον «Σασμό» το βράδυ της Τρίτης, όμως αυτές δεν ήταν οι μόνες εξελίξεις.

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς είδαμε πως: Ο Αντώνης και ο Παπα-Μιχάλης έχουν καταλάβει πως ο Μανόλης γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα λέει σχετικά με τη δολοφονία του Στεφανή.  Οι γονείς της Στέλλας αποφασίζουν να μην πουν στην κόρη τους τίποτα για την καινούρια σχέση του Αστέρη, ενώ την ίδια στιγμή η Αργυρώ ομολογεί στη Μαρίνα ότι έχει γνωρίσει κάποιον γεμίζοντάς την χαρά, αλλά και περιέργεια..

Ο Άγης συνεχίζει τον εκβιασμό ζητώντας από την Τζένη να βρεθούν κι άλλη φορά. Ο Νικηφόρος, αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους, την περιμένει έξω από το σπίτι της. Η Τζένη σε κατάσταση απελπισίας του εξομολογείται όλα όσα έχουν συμβεί.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21:00 στον «Σασμό» του Alpha;

ΣΑΣΜΟΣ

Ο Νικηφόρος απειλεί τον Άγη αλλά η αναμέτρησή τους τον αφήνει αιμόφυρτο και άσχημα χτυπημένο. Η Θοδώρα αναθαρρεί για την επανασύνδεσή της με τον Πέτρο, εκείνος όμως δεν το έχει πάρει τόσο σοβαρά.  Η Αργυρώ με τον Αστέρη είναι ευτυχισμένοι μέχρι την στιγμή που εκείνη θα βρει τυχαία κάτι που έχει σχέση με το τραυματικό παρελθόν της.

Ο Μαθιός κι η Βασιλική έρχονται πιο κοντά με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου, η Καλλιόπη όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με αυτήν την σχέση. Η Αργυρώ θεωρώντας πως δεν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία της, αποφασίζει να επισκεφθεί μία ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος, όμως η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη και για την ψυχολόγο και για την Αργυρώ.

Νεκταρία Γιαννουδάκη:  Η Σοφία αποκαλύπτει στην Στέλλα, ότι ο Αστέρης είναι ερωτευμένος με άλλη

Αν και η ίδια είναι γέννημα θρέμμα Κρητικιά, η ηρωϊδα που υποδύεται στον «Σασμό», η Σοφία Αντωνακάκη, «δεν είναι αμιγώς κρητικιά. Έχει καταγωγή από Αθήνα αλλά έχει παντρευτεί τον χανιώτη, Τάσο Καμαριωτάκη» οπότε έχει πολιτογραφηθεί  Κρητικιά, εξηγεί η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Η ηθοποιός υποδύεται την Σοφία Αντωνακάκη, την μητέρα της Στέλλας, «η οποία Στέλλα, ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο, τον Αστέρη. Ο σύζυγος της Σοφίας, ο Τάσος, είδε τον μέλλοντα γαμπρό μας να είναι με μια άλλη κοπέλα…. Η θέση μας ως γονείς είναι δύσκολη» τόνισε στην Κατερίνα Καινούργιου και τη «Super Κατερίνα».

Τι θα κάνει η Σοφία; «Θα δυσκολευτεί πολύ, θα το συζητήσει με τον σύζυγό της και , αρχικά, θα αποφασίσουν να μην το πουν στην κόρη τους. Αλλά θα υπάρξει κάποιος έξτρα λόγος, πολύ σοβαρός, και θα το αποκαλύψει, τελικά, στην Στέλλα» απαντά κι αυτός ο λόγος είναι η εγκυμοσύνη της Στέλλας. «Η Σοφία το σκέφτεται από δω, το σκέφτεται από κει,  και θεωρεί ότι δεν πρέπει να είναι λόγος να κρατήσει το παιδί η κόρης της,  το εάν θα τα ξαναβρεί με τον Αστέρη. Οπότε της λέει πάρε μία απόφαση, πάρτην μόνη σου, μην τρέφεις ελπίδες, ο Αστέρης έχει άλλη, κι εμείς θα είμαστε δίπλα σου» τονίζει, για να καταλήξει ότι: «Η Σοφία δεν είναι παρεμβατική, ούτε  λειτουργεί κουτσομπολίστικα, ούτε θέλει να χαλάσει τη διάθεση της κόρης της, αλλά η Στέλλα  καλείται να πάρει μία απόφαση ζωής».

Θανάσης Πατριαρχέας: Ανυπομονώ να μπω στη σειρά Σασμός

Στην «Super Κατερίνα» μίλησε και ο ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας ο οποίος τέλος του μήνα θα κάνει την εμφάνισή του στον «Σασμό».

«Ανυπομονώ να μπω στη σειρά Σασμός. Την παρακολουθώ. Έχω διαβάσει το βιβλίο κι είναι εξαιρετικό, αλλά και τα σενάρια είναι εξαιρετικά.  Έχουμε δει όλοι την ποιότητα της σειράς…» είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο οποίος θα υποδυθεί τον Άγγελο Σωτηρόπουλο.