Για την υποκριτική, το Survivor, αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Γιώργος Κοψίδας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν πριν 25 χρόνια, όταν ήμουν 19 χρονών στον Δήμο Παπάγου, όπου υπήρχε μια υπηρεσία, στην οποία έβγαινε απορριμματοφόρο και μαζεύαμε κλαδιά και κορμούς που πέταγαν οι κηπουροί. Το επάγγελμα του ηθοποιού, προέκυψε 10 χρόνια μετά. Σε αυτό το διάστημα έπαιζα μπάσκετ και έκανα πολλές άλλες δουλειές», είπε ο Γιώργος Κοψιδάς και πρόσθεσε:

 «Η υποκριτική ήρθε στα 28 μου. Έκανα κάποια διαφημιστικά πριν και από εκεί μου πρότειναν να ασχοληθώ με την υποκριτική. Εγώ ήμουν πάρα πολύ ντροπαλό παιδί και συνεσταλμένο. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου καθόλου ο χώρος αυτός».

«Δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα σε ριάλιτι. Στο συγκεκριμένο που συμμετείχα μου άρεσε πολύ το concept, ήταν πολύ αθλητικό, είχε να κάνει με επιβίωση στη φύση και ήθελα να δοκιμάσω τα όρια μου. Τα περισσότερα ριάλιτι που προβάλλονται δεν ταιριάζουν στην αισθητική μου», ανέφερε για το Survivor και μιλώντας για την προσωπική του ζωή αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο αν και όλοι τον προσεγγίζουν πολύ πιο εύκολα, είναι μόνος του. Αναφερόμενος στα επαγγελματικά του σχέδια αποκάλυψε πως σκέφτεται σοβαρό το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό καθώς αυτή τη περίοδο δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.