Η μυθοπλασία του Alpha διασκέδασε («Άσε μας ρε μαμά») και συγκίνησε («Σασμός») τους τηλεθεατές που της χάρισαν απλόχερα την πρωτιά με την επιλογή τους.

Στους πίνακες τηλεθέασης, χθες, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, οι σειρές του Alpha κυριάρχησαν του ανταγωνισμού, την ώρα προβολής τους.

Η πρεμιέρα της οικογενειακής κωμικής σειράς «Άσε μας ρε μαμά» τερμάτισε πρώτη στο δυναμικό κοινό 18-54 με 22,1% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 9,7 μονάδες, στη ζώνη προβολής της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το χιούμορ, τη φρεσκάδα και την αγαπησιάρικη διάθεσή της. 1.369.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για 1 λεπτό τη σειρά.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ

Η ερωτική δραματική σειρά «Σασμός», στη δεύτερη εβδομάδα προβολής της, σάρωσε και χθες, κάνοντας το κοινό κοινωνό στην ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου, ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση.

Το τηλεοπτικό κοινό του έδωσε την απόλυτη κυριαρχία, με πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με 23,3% (6,5 μονάδες μπροστά από τον ανταγωνισμό) στη ζώνη προβολής του. Στο σύνολο κοινού κατέκτησε, επίσης, την πρωτιά με 23,4%, ενώ 1.981.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για 1 λεπτό τον «Σασμό».