Στην παρουσίαση του «Big Brother» δοκιμάζονται μεταξύ άλλων τη φετινή σεζόν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η σύζυγος του Νάταλι Κάκκαβα. Τα σχόλια τα οποία άκουσαν και η κριτική που δέχθηκαν για την παρουσία τους στο reality του ΣΚΑΪ ήταν πολλά.

Πώς αντιδρά όμως το ζευγάρι στα σχόλια; Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης πως: «έχουμε πάντα άγχος σε οτιδήποτε είναι καινούργιο. Με ενοχλούν προσωπικά τα κακόβουλα σχόλια. Ότι θέλουν ας γράψουν από τη στιγμή που εκτίθεσαι. Αλίμονο, δεν υπάρχει ένας άνθρωπος για τον οποίον δεν έχουν γράψει και κακά σχόλια».

«Άνθρωποι του χώρου, οι οποίοι μιλούν με επιχειρήματα, μας είπαν τα καλύτερα και θέλω να μείνω σε αυτά» πρόσθεσε με χαμόγελο η Νάταλι Κάκκαβα.

Αναφορικά με τον Γιώργο Τσαλίκη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε ότι: «Δεν είμαι παρεξηγημένος με κανέναν, δεν έχω ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Δεν ξέρω τι κάνει το κανάλι».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.