Έξαλλοι είναι στο επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1, Μαρία Χούκλη, όπου το βράδυ της Τρίτης έδωσε συνέντευξη ο πρώην πρωθυπουργός.

Σημειώνεται πως ήταν η πρώτη συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου σε ελληνικό μέσο μετά από σχεδόν τρία χρόνια και φαίνεται ότι περίμεναν να είχαν περισσότερο χρόνο.

Ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου εξέφρασε, εμμέσως, την ενόχληση του όταν το πρωί της Τετάρτης φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. «Ελπίζω να μου δώσετε χρόνο να μιλήσω, γιατί σε μια προηγούμενη εκπομπή δεν συνέβη αυτό», είπε.

Ανάλογο είναι και το μήνυμα που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γιώργος Πεταλωτής, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Παπανδρέου ανέβασε μια φωτογραφία από το στούντιο την ώρα της συνέντευξης και τη συνόδευσε με την εξής ανάρτηση: «Στον Αντεννα με Μαρία Χούκλη. Αν το προγραμματισμένο 20λεπτο δεν γινόταν 10λεπτο κι αν η κ. Χούκλη τον άφηνε να μιλήσει, δεν θα ακούγαμε μόνον όσα η ίδια αποφάσισε να μας ανακοινώσει σήμερα…».