Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για την αλλαγή της τελευταία στιγμής σχετικά με το πώς θα γίνει η τελευταία αποχώρηση πριν τον μεγάλο τελικό της Φάρμας ανέτρεψε τα δεδομένα και έφερε μεγαλύτερη αγωνία στον ημιτελικό.

Οι πέντε παίκτες αγωνίστηκαν σε ισάριθμα αγωνίσματα και εκείνος που θα συγκέντρωνε τη χαμηλότερη βαθμολογία θα ήταν και αυτός που θα αποχωρούσε.  

Με βάση τον χρόνο που έκανε ο κάθε παίκτης στα πέντε αγωνίσματα διαμορφώθηκε και η τελική κατάταξη για τους πέντε παίκτες. Ο Ντούπης συγκέντρωσε 85 βαθμούς και πέρασε άνετα στον τελικό. Ο Μπιλάκος πέρασε δεύτερος με 60 βαθμούς και η Κυριακή τρίτη με 45 βαθμούς.

Στην τέταρτη θέση ισοφάρισαν όμως με 30 πόντους η Κάτια Δέδε και ο Κώστας Γκρέκας. Και πέρασαν σε μια νέα μονομαχία όπου ο Κώστας Γκρέκας ήταν αυτός που επικράτησε και κάπως έτσι συγκινημένη η Κάτια Δέδε αποχαιρέτησε το όνειρο για τον τελικό της «Φάρμας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.